fredag den 19. september 2014

Projekt "hæklede hundesenge"

Nogle af jer har spurgt hvordan det går med de hundesenge som jeg hækler... og til det kan jeg sige "Det går rigtig godt" :-)


Jeg har foreløbig solgt 4 stk, én er snart færdig og skulle gerne nå med på en auktion her sidst i september - og ja, så er jeg lige startet på en ny som er en "bestillings-opgave". Ja faktisk en bestilling fra en skøn pige som også er haveblogger, men hun må hellere selv fortælle hvem hun er - hvis hun syntes :-)


Til jer som måske ikke har set mine tidligere indlæg om sengene, så er her lidt historie om hvorfor jeg laver dem. Sagen er.. jeg kan slet ikke la´ vær´med at hækle :-) Jeg slapper rigtig godt af med at hækle, men kunne jo ikke blive ved med at fylde vores eget lille hus med hundesenge. Derfor tænkte jeg, at mine sysler kunne gøre gavn et andet sted i Verden.... nemlig i Nepal hos KAT-Center (Kathmandu Animal Treatment Centre).

De gør et stort arbejde som ligger mit hjertet meget nært, nemlig arbejdet med gadehundene. De har et omfattende program som vaccinerer, steriliserer/kastrerer og behandler hunde for deres skader, ligesom de underviser befolkningen i de områder hvor hundene kommer fra. Når hundene kommer "hjem" igen er de sunde - og ikke mindst velkommen.

KAT-Centre´s hjemmeside HER

Vores hjemmeside om vores gamle hund Sherpa HER. 
Find KAT-siden i menuen nederst til venstre. 


De kommer virkelig langt for de donationer jeg kan sende til dem - og det er dejligt at vide. Intet går til spilde på unødvendigt administration, og det er vigtigt for mig at vide når jeg skal donerer.


Alle sengene er blevet til af garn som jeg har fået foræret til det gode formål. Ja - jeg samler på garn :-) Alle slags kan bruges, ligesom alle farver også er velkommen. Mange er glade for at kunne få ryddet lidt op i gemmerne - og jeg er bare SUPER glad for donationerne. Javist har vi måtte ommøblerer lidt på vores kontor, for at få plads til garnet. Men i den gode sags tjeneste..  så er det ingen problem.


Sengene er solgt via Facebook,  hvor hundfolk gladeligt byder ind  på dem. Det er dejligt at folk kan li´ dem, og det er da skønt at se hvordan de rigtig gerne vil byde for dem, og det samlede beløb som jeg foreløbig har fået ind til det gode formål er hele 3350 kr. Der ud over har gode hundefolk toppet op med lidt ekstra som jeg kunne sende med til Nepal. Det er skønt - virkelig skønt.


Mine senge har også fået plads i vores specialklub´s medlemsblad Tibetaneren. Det er fin reklame, og "Tibbefolket" er jo måske også særligt interessereret i at hjælpe hundene i den del af verden hvor vores egne har deres oprindelse. Men dertil skal det også siges at ALLE hunderacer kan nyde en lur i én af dem...  De er nået ud til både unge og gamle hunde - og dem som lever et "vilde" liv på de bonede udstillingsgulve, og dem som er små funklende stjerne hjemme sammen med deres familier ♥


Og jeg er slet ikke færdig med at lave senge. Der er mange flere senge i min hæklenål, og så længe jeg har garn, så tror kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle stoppe. Det er nemlig både hyggeligt, sjovt og en skøn skøn følelse at kunne gøre en forskel for nogle som har brug kærlig støtte.

*Pssst....... har du også lyst til byde på mine senge, 
så send mig en MAIL eller bliv venner med mig på Facebook*

15 kommentarer:

 1. Kan slet ikke vente til min "bestillings-seng" er klar til indtagelse. Hailey kommer til at sove som en prinsesse i den. Og bedst af alt, så er det dejligt at vide at man bidrager til at godt formål 😊
  Dejligt at der findes fantastiske mennesker som dig, kære Susan. Som gør en forskel og som gør det med stor kærlighed til det enkelte dyr, som hjælpes til en bedre tilværelse. Tak for dig.

  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heike... får jo helt røde kinder:-) Men sagen er, at her kan jeg gøre en forskel- og her kan jeg bidrage med noget. Det er dejligt.
   Din seng er rigtig godt i gang.. og jeg er igang med kanten nu.
   KNUS

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå at du har fået samlet så mange penge ind til hundene, for de er virkelig fine dine kurver. Godt gået.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lonni. Det er også en skøn følelse at kunne sende pengene af sted til dem dernede. De bliver så glade og er utrolig ydmyg. Men det er i virkeligheden dem som gør det store og vigtige arbejde.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 3. De er så fine de hundesenge! Og det er da bestemt et godt formål. Dejligt at der findes mennesker der hjælper dyr i nød!

  SvarSlet
 4. Det en et stort arbejde du yder med både at hækle de fine hundesenge og med at bortauktionere og få midlerne sendt til Katmandu. Sengene er bare så flotte. Jeg skal nok få mig taget sammen til at sende dig noget restegarn en gang i oktober :)
  knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ulla.
   Ja det tager jo lidt tid - men når jeg så ser billeder af deres arbejde, så bliver min hukommelse om hvordan hunde OGSÅ kan ha det opfrisket.. og så skynder jeg mig at hækle videre.
   Garn - jeg er en SUPER glad modtager.
   KNUS

   Slet
 5. Dear Susan, you are the best dog mother I've ever seen. These beds are fantastic and a so lovely idea!
  Have fun and a wonderful time
  Elisabeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much Elisabeth .... it's really fine words.
   I'm really happy for your greeting. .
   Many hugs Susan

   Slet
 6. Kære Susan.
  Det er det skønneste billede jeg længe har set, det første du viser , det af to smukke piger:)
  Dejligt at du gør så stort arbejde for hundene i Katmandu.
  Kærlig hilsen fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød.....
   Lukla er jo fast på alle billederne af sengene, men denne gang måtte jeg lige selv med også. KAT-Centre ville nemlig gerne skrive om mit lille projekt i deres nyhedsbrev.. så jeg måtte med :-)
   KNUS

   Slet
 7. Jeg blev helt rørt over at læse dit indlæg, hvor er du altså et godt menneske. Jeg er fuld af beundring over når nogen gør noget for de hunde der ikke har det godt ude i verden. Det er vel nok nogle flotte kurve og de ser altså hyggelige ud sådan en må Alma da ha :-)
  Jeg har lovet hende at sende dig en mail..:-)
  Vi høres ved :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hyggeligt at høre fra dig Linda. Jeg er sikker på vi nok skal få fundet ud af noget med en seng til dejlige Alma :-)
   Knus

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.