lørdag den 8. september 2012

Besøg af én af mine "stiklinger"

Vi har haft fint besøg i haven idag... en lille prins faktisk.


Èn af Lukla´s hvalpe - eller stiklinger som min veninde kalder dem, kom nemlig på lørdagsvisit.

Diki´s mor skulle til håndarbejdsmesse i Viborg, og så kunne de jo komme forbi her hos os bagefter. Selvfølgelig - men vi kunne jo også bare "låne" Diki imens Hanne kiggede på patchwork, og så kunne kaffen være klar til hun også kom. Så det gjorde vi...... selvfølgelig. Vi tager enhver chance for at låne vores små stiklinger hjem igen.


Og vi blev genkendt... Han kunne godt huske familien fra sit fødehjem, og det var dejligt. De er alle vores små hjertebørn, og nogen gange ærger jeg mig over at jeg ikke beholdt bare dem alle... eller bare én ihvertfald.


Men så kom jeg til, at spørge ud i et stort forum - om dén trang nogensinde ville forsvinde? Og samme veninde, som har givet dem deres kælenavn, klogt fortalte mig, at den trang nok var forsvundet hvis jeg havde beholdt dem... det har hun nok ret i. Men én.. bare én. Det må blive næste gang vi skal have "små-folk".

 
 Så dagen har været ren råhygge og afslapning i haven. Men i morgen - i morgen går det løs med et større projekt derude. Vi skal i arbejdstøjet, og traileren er kørt i stilling. Spændende.... Jeg glæder mig til at komme igang - og jeg glæder mig til vise jer det.
 
*Fortsat god weekend *
11 kommentarer:

 1. Det er de dejligste stiklinger i verden og jeg er lykkelig for at dele hjem med en af dem. En skøn stikling som er ved at udvikle sig til en smuk blomst <3
  Dejlige billeder af prinsebesøget <3

  Knus fra Marianne og prinsesse Dhana

  SvarSlet
 2. Så herligt at se at den søde stikling har slået rødder og vokset sig stor og smuk. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis.
   Ja - de er blevet SÅ store og frække.
   Men hvor er det livsbekræftende at se dem - dém har vi hjulpet til verden. Stort at tænke på.
   Mange hilsner
   Susan

   Slet
 3. Skønne gensyns billeder ;o) og rigtig god arbejdslyst imorgen. Glæder mig til at se hvad i har gang i ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi.
   Ja - vi er også spændte på at gå igang....
   Og til at vise jer det.
   Hilsen Susan

   Slet
 4. Hvor er den lille prins dejlig. Godt han har fundet et godt hjem.
  Vi har små dunbolde her i huset, der skal flytte hjemmefra om 8 uger. 4 killinger triller rundt mellem fødder og møbler. Og jeg vil give din veninde ret, at det ville være dejligt at beholde dem, men også dejligt at komme af med dem.

  God arbejdsdag

  SvarSlet
 5. Ja Frøken Anker... de har alle fået gode og dejlige hjem. Det er rart at vide at vores "unger" er i de bedste hænder.
  Glæder os til at se de små nye dunbolde - hvad hedder de mon? Er de også født om onsdagen :-)
  Mange hilsner og god fornøjelse med at at være alene hjemme. Nyd det nu :-)
  Knus Susan

  SvarSlet
 6. Det var en dejlig dag, Susan og Jesper! Jeg er så taknemmelig for, at denne lille prins fik sit hjem hos mig! Han er til daglig glæde, sjov og fest for mig! Det var et dejligt gensyn med hans familie, men godt (for mig) at I ikke beholdt ham!
  Mange kærlige hilsner fra
  Hanne og Diki

  SvarSlet
 7. Det må virkelig være glæde blandet med vemod at gense "sine" hvalpe og jeg tror jeg som dig ville ØNSKE at jeg havde beholdt én. Jeg tror dog også at din veninde har ret;)
  Hvad synes Lukla om besøget - gad hun lege?
  Jeg er spændt på at se jeres nye projekt.

  SvarSlet
 8. Ja de kære dyrebørn, de er nu skønne.... Venter spændt på Jeres nye projekt, nogle gange bliver man jo inspireret af andres haveblogs.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.