søndag den 3. juni 2012

A perfect day....

Efter 8 uger hjemme for at give vores hvalpe den bedste start på livet - så trængte vi til at opleve.

Vi trængte til vind i håret og smukke indtryk - og det fik vi igår. Vi havde planlagt en dag i det smukke vestjylland, og det var nøjagtigt lige så dejligt som vi havde håbet på.


Vi startede i Lemvig hvor vi havde glædet os til at besøge butikken "Karsten Andersen - bolig og blomster".

Butikken har en skøn blanding af gamle og nye ting, og sammen med blomsterne og den helt specielle stemning og duft - så er det en fantastisk oplevelse. Jeg elsker duften af sådan en butik - duften af de levende lys der blandes med dén fra blomsterne, og de fine gamle fund. Så ved jeg, at jeg er kommet til en butik, der er lige noget for mig :-)


Det er bestemt en butik som er et besøg værd - så kommer du til denne smukke del af landet, så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi.


Vi havde lavet en rigtig god madkurv - og vi nød frokosten ved Remmer strand. Her kunne vi og hundene også strække benene, inden vi kørte videre til endnu et dejligt sted.


Det dejlige sted var Butikken LoPe - en helt unik perle. Karamiker Lone Pedersen, var utrolig gæstfri, og vi nød at kigge rundt blandt hendes flotte arbejde. I butikken er hendes keramik, lertavler og ikoner at finde blandt andre smukke ting som passer ind. Meget inspirerende.

Faktisk så inspirerende, at vi fik taget en masse fine billeder..... så én af dagene, kommer der et indlæg kun om vores besøg hos LoPe. For der er SÅ meget at vise.....


Lertavlen som jeg viste igår er ét af LoPe´s smukke værker.... Meget sigende om vores dejlige dag.

Vi var også forbi butikken "Fransk Livsstil". Butikken har en masse skønne og unikke ting, og også her var der masser af stemning og inspiration.

Lige præcis den hylde som vi er på jagt efter havde hun ikke - men hun tilbød at kigge efter den på hendes næste tur til Frankrig. Sikke en fin service :-)Efter alt vores shopping og kiggen på smukke ting - så kørte vi til vesterhavet.

De stejle skrænter ved Borbjerg fyr kan få det til at gyse i alle med højdeskræk - men det var utroligt smukt.


Der var en vild blæst - og den var kold, men pyt med det... for vi var afsted på en hyggelig dag.

Vi var også nede på stranden hvor hundene kunne få styret deres lyst, og få sand under poterne. De elsker det bare.


Der er nu noget med Vesterhavet.... man bliver ligesom "renset" af at stå og kigge ud over vandet. Mon ikke det er vinden i ansigtet og følelsen af saltvand i luften - og dét at man bare ikke kan komme længerer ud (altså uden at få våde tæer). Jeg elsker det - og kan leve rigtig længe på dén dosis vi fik igår.

Så vi har stadig ikke sovet ud efter vores "hvalpe-eventyr", men vi har fået fyldt "oplevelses-batterierne" op, og dét tæller også.

Det var en perfekt dag :-)


5 kommentarer:

 1. Ud fra billederne ligner det også en helt perfekt dag :)
  Og mon ikke der røg en ting eller to ned i indkøbskurven... det kan da næsten ikke være anderledes med de lækre butikker ;)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jow da... jeg lader mig nemt friste af den slags ting.
   Jeg viser mine fund én af dagene... når jeg lige har fået plads på pc´en igen til flere billeder :-)
   Susan

   Slet
 2. Fantastisk med sådan en tur ud i det skønne danske landskab.....og sikke nogle perler i fandt på vejen og det keramikskilt er da bare helt fantastisk ;0)

  nåhhhhhh hvor er hvalpene kære......du frister ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig tur I har været på, og ja der er noget helt specielt ved Vesterhavet, jeg elsker de gange vi har været der, men der er langt når man bor på Sydsjælland...

  SvarSlet
 4. wow sikken pragtfuld dag. Den kunne jeg godt lige gøre efter. Speciel på sån en kold en som idag.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.