torsdag den 28. juni 2012

Inspiration ønskes

Hej alle I søde Blog-besøgende.

Jeg ved, at I kender til en masse skønne steder her i landet, men hvis vi gerne vil en tur til Fyn, hvor skal vi så lægge vejen forbi?


Ja - jeg tænker på alt lige fra specielle planteskoler, butikker der sælger gamle franske/svenske/danske ting og butikker der sælger nye ting - men i samme stil. Kunstnere og andre kreative og inspirerende mennesker, loppemarkeder og ja - smukke steder som ikke må gå et par Midtjyders næse forbi.

Hvor tager DU altid forbi når du er på de kanter - eller hvor drømmer du om at komme næste gang du får muligheden?

Vil du dele guldkornene?
6 kommentarer:

 1. Hvis I skal se haver så er Birgit Helbos have skøn. Den er frodig og romantisk og ligger ved Kværndrup. I kan se mere på www.helbohaveplaner.dk.
  Ellers er tv2fyn et godt sted at få inspiration, de har mange programmer om kusthåndværk og andre interessante ting på fyn www.tv2fyn.dk.
  Egeskov slot er også et besøg værd for de have interesserede, de har også en dejlig hyggelig planteskole tilknyttet slottet, hvor de sælger nogle af de samme planter, som kan opleves i slottets haver. Egeskov slot ligger også ved Kværndrup og er faktisk nabo til Helbos have.
  Håber I får en godt tur.
  mvh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de gode ideer Lotte.... dém vi vil kigge nærmere på :-)
   Hilsen Susan

   Slet
  2. Var på besøg i Birgit Helbos have i søndags, og jeg synes bestemt også, at det var besøget værd.

   Langeskov planteskole er også rigtig spændende. Der er ca. 25 idehaver derovre :-)Selve plantecentret er også spændende med mange planter. Stauderne er udstillet fint så matchende farver står sammen.

   Slet
 2. Frk. Iberis i Middelfart - se hendes blog - er en meget lækker butik og er bestemt også et besøg værd. Og hvad med Staudefeen, hvis hun har åbent!

  SvarSlet
 3. Kan ikke anbefale noget, da det er næsten ukendt land for mig....
  Men Langeland, Tåsinge og Ærø er dejlige steder.
  Vi skal selv til Egeskov i ferien og læser med her for andre ideer....
  God tur til Fyn!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.