onsdag den 28. december 2011

De sidste billeder fra julen.....

Så hurtigt tror jeg aldrig juledagene er gået før. Inden jeg vidste af det, kaldte arbejdet igen - og det var en helt forkert følelse. Den følelse er jeg nok ikke alene med...... kan jeg tænke mig.

Men inden jeg skal igang med hverdagen igen, så vil jeg lige vise de sidste par billeder fra vores jul. 


Vores juletræ blev rigtig fint med alt sin pynt, og det er nok ikke sidste gang, vi tager på jagt efter et træ af den slags. Og ja - så klær det jo et hvert træ at få varmet "fødderne" af nogle skønne pakker.


Og nu jeg er ved pakkerne...... så har jeg lige lyst til at vise hvor smukke pakker min mand kan lave. Jeg elsker dem. Glaskugler, sølv og cellofan og silkebånd der passer til. Dét er da en gave i sig selv. Jow - han har mange talenter.


Og endelig - som lovet Den super flotte gamle glaskugle som jeg var så heldig at vinde hos MilleVanillie i hendes giveaway. Jeg er utrolig glad for den.

5 kommentarer:

 1. Ja så er julen ved at være ovre, desværre vil jeg sige. Tror det er første gang jeg ikke er klar til at pakke julen ned endnu:)
  Sikke en smuk pakke din mand har lavet.

  SvarSlet
 2. Jeg er også meget imponeret over den smukke pakke din mand har lavet.

  SvarSlet
 3. Hold da op - han er da vist lavet af noget helt specielt ham din mand :o) Jeg ville også blive mere end glad for sådan en pakke :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 4. Super smukt træ Susan........ærgeligt at der ikke var et par fridage mere at nyde det i ;0)


  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Jeg vil ønske dig og familie et rigtigt dejligt og lykkebringende nyt år. Og tak for et dejligt blog-år
  Klem Birgitte

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.