lørdag den 17. december 2011

17. december

I dag har vi været i skoven og fælde vores juletræ..... ♥

Som tidligere år, tog vi på besøg på Bakkegården, som ligger med den flotteste udsigt ud over Hjarbæk fjord - for her ved vi de har rigtig fine træer, og der er den skønneste stemning af jul.


Ja - forrige år da vi var her sidst, var her masser af smuk sne, som kun gjore den fantastiske udsigt endnu flottere. Men den flotte himmel idag var bestemt også et juletræ værdig.


Men selv om der var mange flotte træer, så tog det lidt tid at finde lige dét som vi gerne ville have. Vi havde nemlig bestemt at i år... i år ville vi have det helt perfekte træ. Og det perfekte for os - det er et træ der er højt og smalt, grå-grøn i farven, egnet til at stamme op..... og med grankogler på. Og den slags den er altså ikke let at finde......

Men minsanten om ikke det var der....  Juleglæden var stor, og min søde mand måtte igang med saven. 

På gården blev det pakket i net og vi fik spidset stubben...... og betalte den nette sum af 60,- 

Ja - tænk at man kan få det træ man drømmer om til de penge.... Men det er nok heller ikke den slags der står overst på de flestes farvoritliste.

Men vent bare... det bliver SÅ smukt når det bliver pyntet. Det glæder jeg mig til.

2 kommentarer:

  1. hmmmm, vores kostede 200 kr. i Planteforum, og det er ikke særligt stort, de nederste grene skal af, for at få lidt symmetri - men det var det jeg "faldt for"..... gu' ve' hvorfor :-)

    SvarSlet
  2. Det er sjovt så mange 'ønsker' folk har til juletræet. Og derfor er der også det perfekte juletræ til alle - det skal bare findes :)
    Godt I fandt lige præcis det træ som I ville ha, og så til den pris... :)
    Her er vi til det tætte pyramideformede træ, og det har vi også fundet... til 175 kr :)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.