mandag den 12. december 2011

12. december

Flere gaver..... Hvor er det herligt.


I dag har jeg været på julehandlen efter de sidste pakker, og nydt at pakke dem ind hjemme ved brændeovnen.Jeg siger ikke hvem de er til.... måske "nogen" kigger med hér :-)


Selv om dagen har været grå og mørk, så blev der der smukkeste lys hen sidst på dagen. Himmelen blev nærmest helt blålilla, og jeg kunne ikke dy mig for at forsøge at "fange" det.


Når vi nu ikke har noget sne - så må vi glædes over andre fine ting.

Lige nu er vi i køkkenet...... vi laver konfekt. Det er så hyggeligt, og det bliver rigtig fint. I morgen skal jeg nok vise jer billeder af lækkerierne.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt for dig, at du sådan har tid til at gå og julehygge :-)
  (Jeg er lidt misundelig på den gode måde )

  Jeg synes desværre, vi har så rasende travlt med alt muligt andet i december i år, at julestemningen har svært ved at indfinde sig, men så må vi tage revance til næste år.

  SvarSlet
 2. uhm, konfekt - det lyder både lækkert og hyggeligt - god fornøjelse.

  SvarSlet
 3. hvor er dine pakke fine:) glæder mig til konfekten:):) Anne Gine

  SvarSlet
 4. Der bliver da hygget igennem hos dig, jeg drømmer altid om at lave sådanne fine pakker, men det bliver ikke til noget - mine voksne sønner og mand er lidt ligeglade med det;)

  SvarSlet
 5. hej igen:) Glemte lige at sige at jeg har brugt dine fine postkort i dag. Dem har jeg sendt til veninder med ønske om en god jul, og samtidig skulle jeg invitere dem til "tøsekomsammen" hos mig i det nye år. Så nu bliver dine fine postkort sendt rund i det ganske land:) Anne Gine

  SvarSlet
 6. tak for din hilsen på min blog...dejlig blog du har her, sikke et fantastisk orangeri, sådan ville jeg også gerne have. Jeg pusler med at bygget et selv men min mand er langt fra håndværker og min murer far har travlt med at bygge hus for min bror, så jeg må om i køen...
  Har nydt dine dejlige billeder...
  Klem fra Tine/millevanille

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.