søndag den 6. november 2011

Kort til Pavillon Danmark

Ja - det har været nogle stille dage herinde på bloggen..... Men efter en vel overstået hundeudstilling i Herning idag, er det vist igen tid til at fortælle hvad der ellers sker.


Ja - vi har blandt andet arbejdet lidt med nogle fotokort som Pavillon Danmark har spurgt om vi kunne lave til dem. Her ser I prøvetrykkene som vi var forbi trykkeriet og se i torsdags. Der mangler bare en lille detalje, og så er de klar til tryk.


Det er jo super skønt at de også syntes vores Orangeri er flot, og hyggeligt. Og det er jo især sjovt at de vil gerne bruge mine billeder til nogle kort, som skal repræsenterer firmaet.

Så ud over at vi er ambassadører for dem... så er vi også snart kortleverandører :-)

7 kommentarer:

 1. Hvor er det super godt:) Tillykke med det:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, når ens billeder kan bruges :-)Tillykke med det :-)

  SvarSlet
 3. Wouw!! Fantastisk - tillykke med det :o)

  SvarSlet
 4. Super skønt.....bedre ambassadør findes næppe heller - og billederne kan jeg sørme godt forstå de faldt for ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Det forstår jeg da godt. du har nogle smukke billeder, og jeres orangeri er bare så flot. Og billeder sælger. et stort TILLYKKE :-)

  Klem

  SvarSlet
 6. Stort tillykke. Det er da et virkelig klap på skulderen. Både til jeres billeder, men så sandelig også til indretningen af jeres dejlige drivhus. Jeg kan godt forstå, at de gerne vil repræsenteres af jeres billeder, for der ser bare så hyggeilgt ud hos jer, at jeg straks ville købe et hus, hvis jeg lige havde råde :-D

  SvarSlet
 7. Jeres orangeri og billeder er så flotte så jeg forstår godt at Pavillon Danmark har lyst til at bruge dem:) Tillykke.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.