fredag den 11. november 2011

Juletur

Jeg glæder mig sådan til i morgen..... For da skal min mand og jeg nemlig på vores lille juletur.
Det har vi været de sidste par år, og mon ikke det er gået hen og blevet en tradition for os :-)
Så det er det lige som om at julen rigtig kan komme igang.... og en dejlig dag sammen er jo altid skønt.


Første kører vi til Sparregård ved Farsø, Nord for Viborg. Her finder man masser af små skatte.. fantastiske ting fra Frankrig, Sverige og Belgien. Ene smukke ting, og en masse skøn inspriration. Hanne Lund som har denne skønne butik, arbejder også med blomster og binderi. Så der plejer også at være kranse og juleblomster. I staldporten plejer der at blive serveret glög og æbleskiver. Mums.
Det er ligesom at komme til Alladins hule, når man træder ind af hoveddøren, så kommer du forbi... så gør dig selv den tjeneste at kigge inden for.

Klik på billedet for at finde butikkens hjemmeside.Derefter går turen til Lundø, hvor der ligger den skønneste cafe og lille butik. Det er Savillas. Der serveres ene hjemmelavde lækkerier, og bare tanken om deres lækre sprøde vafler med hindbærskum, får mine tænder til at løbe i vand.
Og imens vi venter på at få serveret, plejer jeg at snuse rundt i den lille butik. Det er så hyggeligt... og meget meget julet.


Hvad skal du lave i weekenden? Skal du også så småt til at tænke på julen??
Men uanset hvad du skal hygge dig med... så rigtig god weekend.

5 kommentarer:

 1. Det lyder som den perfekte juletur :-) Smukke ting, og lækkerier til maven, så kan det vist ikke blive meget bedre :-))

  Tror ikke jeg får tid til så meget julehygge som jeg gerne vil i år. Skal på kursus 3 uger (Anlæg i betonsten i lige linier) i december........... Tidligt hjemmefra og sent hjemme, hmm........tvivler på, at der er det store overskud efter dage med ny viden og fysisk hårdt arbejde.

  Rigtig god juletur :-)

  SvarSlet
 2. Hej Susan

  Også en god tur og weekend til jer :-)

  Hygge
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Gode billeder.
  Lyder spændende.
  Rigtig god tur/weekend.

  SvarSlet
 4. Hej Susan
  HVor er det nogle spændende butikker, du skal besøge i dag. Dem kunne jeg også godt tænke mig at aflægge et visit, men der er langt fra Frederikssund til Farsø. Rigtig god fornøjelse.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 5. Oh, besøg på Sparregård, det gad jeg godt, jeg har været Hanne Lund fan i mange, mange år efterhånden, jeg kigger af og til på hendes hjemmeside, men jeg synes ikke den forandrer sig, så jeg har spekuleret på om hun slet ikke er der mere, glæder mig til måske at se nogle billeder på din blog.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.