søndag den 27. november 2011

Glædelig 1. søndag i adventNår kalenderen siger at det er 1. søndag i advent, så starter julen i vores hjem. Og vi elsker det..... 
Jeg glæder mig hvert år til at åbne kassen med julepynten, og selv om jeg i år jo har "smug kigget" i den da jeg skulle fotograferer til mine julekort, så var det alligevel skønt at åbne den igår.

Jeg har fået lavet noge fine kranse ud af mine billige indkøb. Ja - det var historien med den der smukke krans fra USA, som jeg godt ville eje.... Nu har jeg gjort mig et forsøg selv, og jeg er egentligt godt tilfreds.

Kransene er hængt op i gamle blonder, og sammen med nogle små kogler og fine mosgrene, så har de fået lige det vintage look som jeg godt kan li´.


Den ene hænger i vores køkken på den gamle vinduesramme, og den anden hænger i stuen under min ynglingshylde. Jeg syntes at grankranse er noget af det mest julede som jeg kan komme i tanke om.... og så dufter det så dejligt.

Læg lige mærke til den super fine wall sticker som hænger over hylden. Det er dén som jeg vandt i Birgittte med annekset´s give away. Jeg er så glad for den... og især glad for at Birgitte var så sød at lave liiiige den jeg ønske mig allermest. Min ellers meget søde mand, er ikke så imponeret over wall sticker´s som jeg er, og da jeg derfor havde ekstra svært ved at vælge hvilke jeg helst ville have - ja så tilbød Birgitte at lave den jeg drømte om. "My loving home"..... den passer perfekt.


Og da det jo er i dag vi skal tænde det første lys, så lad os ikke glemme advents fadet..... 
De sidste år har det set sådan her ud, og jeg syntes stadig det er fint og meget julet.
Det er meget simpelt lavet af et fad med fire flotte lys, og så masser af forskelliget sukker og kandis, lidt stjerne anis, og et par gamle antikke glaskugler. Lidt dyr i "opstart", men sukkeret bliver pakket ned efter hver jul... og kan sagtens bruges mange år.


 Årets første julekort.....  fra gode venner vi sætter utrolig stor pris på.

Nyd søndagen..... og pas på at I ikke blæser væk :-)

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud hjemme hos dig :)
  Jeg er også helt pjattet med grankranse, og så dufter det så dejligt af jul :)

  SvarSlet
 2. hvor er det skønne billeder:) Anne Gine

  SvarSlet
 3. Ihh hvor ser det fint ud. Der er altid hyggeligt i jeres hjem, men op til jul er der helt speciel stemning i casa Durup. Og jeg har jo tyvstjålet din ide med adventsdekoration, så min er også lavet i dag med sukker, stjerneanis, kanelstænger og nelliker. Uhhmm det dufter af jul.

  Knus

  SvarSlet
 4. Du har virkelig fået pyntet fint op i dit hjem:)

  SvarSlet
 5. Hvor er der smukt hos dig. Dit stilleben med hylden og kransen, og din nye personlige wall-sticker er helt utroligt romantisk og yndigt :-)

  SvarSlet
 6. 1. advent betyder også jul hjemme hod os, men jeg var tyvstartet i år inden. :-) Smuk krans og såååå fint det blev med din sticker.!! Den hænger jo så perfekt der. :-)
  Tak for rosen .. :-)
  Kram Birgitte.

  SvarSlet
 7. Smukt, smukt og jeg er vild med dit advents fad
  :-)

  SvarSlet
 8. Ren julehygge Susan.....og de enkle kranse af gran eller andet pyntegrønt er oftest de smukkeste ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.