søndag den 23. oktober 2011

Så er der lagt løg


Så er tulipanløgne blevet lagt i jorden - og der er kun tilbage at glæde sig til vi skal nyde det smukke flor til foråret.


Støreste delen er lagt i krukker. Store krukker, små krukker og også lange krukker. Det bliver et smukt syn når de kommer i blomst, for de forskellige størrelser krukker er rigtig gode til at lave "opstillinger". Resten af løgene er - med Lukla´s hjælp, lagt i bedet foran Orangeriet. Håber de får lov at blive liggende... og at Lukla igen har glemt hvor spændende de er.Løgkrukkerne er sat i Orangeriet. Der er god plads nu, for alle pelagonierne er flyttet i "vinterhi" på vore lukkede altan.


Andre sarte planter er også rykket inden døre.....sammen med dem vi bare gerne vil have kommer lidt hurtigere igang til foråret.


Farverne i haven er virkelig smukke lige nu... og jeg har nydt at gå ude i det fine vejr. Jeg forsøger at suge til mig af den dejlige stemning og gode energi det giver mig.... for lige pludselig, så det hele væk.


Og nu.... nu venter en varm kop the, og de sidste timer af en dejlig weekend. 

5 kommentarer:

 1. Hov, jeg skulle da også have haft lagt løg i min store balje - æv, det har jeg glemt - nu bliver det ikke i denne weekend, det er en skam, når nu det er så pragtfuldt vejr til at gøre det i.

  SvarSlet
 2. Flotte billeder, ja løg kan der ikke blive nok af:) så er der noget at se frem til. Til næste år. Anne Gine

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud, og jeg glæder mig til at se alle dine beholdere med løg til foråret. Det bliver garanteret flot :-)

  SvarSlet
 4. Gode billeder.
  Du kan glæde dig til at få mange blomster til næste forår.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 5. Tak for din søde kommentar på bloggen - det er dejligt at læse.

  Det er bare en skøn blog du har - og jeg har lagt mig som "følger" - på begge mine blogs.

  Og orangeriet - bare det var mit :)

  Kram
  Dorthe

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.