onsdag den 12. oktober 2011

Sommerfuglene er landet


Nu er de endelig landet.... de smukke sommerfugle af bronze.
Og de har været længe undervejs, for de lettede for over et år siden, da min søde mand og jeg kunne holde vores bronze-bryllupsdag.


Sommerfuglene er en gave fra min mor, som er bronzekunstner. Og da sommerfugle jo er nogle flygtige væsner, så krævde de jo at deres ståsted i haven var helt færdigt og uden forstyrende elementer.

Med andre ord - de har ventet utålmodigt på at Orangeriet og omgivelserne omkrind det blev færdigt. Og det er det endeligt NU :-) 

8 kommentarer:

 1. Tror du man kan blive adopteret af hende? Nøj, hvor er de fine, det må du endelig hilse din mor og sige. Jeg absolut-elsker sommerfugle....

  Mine vinger er lige landet på din blog, den ser også dejlig ud - og måske kan jeg finde mere om hende et sted, hun ser dygtig, dygtig ud.

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke. Og så fint på den rustikke sten. Det ser godt ud. Din svigermor har inviteret mig hjem og se dit orangeri en dag :o)
  Er hun ikke sød?!

  Hav en dejlig torsdag
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Faldt lige over din smukke blog.

  Kreativ mor du har. Hvor er det nogle smukke sommerfugle, de passer perfekt på den smukke sten. De må da have været værd at vente et helt år på :-)

  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 4. Suuukk... hvor er de søde og utrolig fint lavet. Rustikke og alligevel fnuglette, smukt arbejde! Hils din kreative mor og WOUW... :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke, dine sommerfugle, hun er rigtigt dygtig, din mor. Og hvor er det et sødt minde om jeres kobberbryllupsdag. Jeg kan godt forstå, at du er glad for at de er landet :-)

  SvarSlet
 6. De var nydelige! En dyktig og snill mamma du har:) alldeles fortryllende sommerfugler. Klem Ellen.

  SvarSlet
 7. jeg slutter mig til koret, hvor er de fine og hvor er det en god kobberbryllupsgave. Nu vil jeg lægge mit (næsten aldrig brugte, fordi det ikke kan blive rentk, og desuden smager grimt) bronze bestik på radiatoren, når delene så er blevet bløde vil jeg prøve at mase dem i sommerfuglefacon (griner)

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare flotte Susan. Det er tydeligt at se hvor du har dine kreative evner fra.

  Knus
  Marianne

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.