torsdag den 9. juni 2011

Smukke Pæoner

Jeg føler mig heldig i år... Haven bugner af Pæoner, og det er en i mine øjene en stor luksus.
I disse dage står de allersmukkest, og derfor skulede jeg også efter de sorte skyer da de nærmede sig igår..... Pæoner regner alt for let i stykker, og det er bare så ærgeligt at se dem ødelagte efter er skyl.


Så i går gik jeg ud med saksen og klippede lystigt af dem der var mest udsprunget..... For så kunne jeg jo nyde dem i stuerne istedet for. 15 stk tror jeg det blev til... og bare rolig der er stadig mindst 40 knopper på spring i haven.

4 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke dine pæoner, er det Sarah Bernard den lyserøde? Mine pæoner har jeg først fået sidste år, så jeg kan desværre ikke frådse med blomsterne.
  Annette

  SvarSlet
 2. Kender desværre ikke sorterne.... Den mørk lyserøde stod i haven, da vi købte huset for 12 år siden, og de andre blev købt før jeg begyndte at tænke over dén slags.
  Men ét er sikkert... de dufter alle dejligt :-)
  Men sidste år havde jeg næsten ingen blomster - måtte ligefrem ud og KØBE nogen til at tage ind i stuerne... dét kan man ikke sige er nødvendigt i år.

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt med så mange, at du bare kan gå ud og plukke 15 stk. Jeg har indtil videre kun nænnet og plukke 1 stk. Jeg må have nogen flere, for de er bare så smukke :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 4. Jeg skal da helt sikkert også have flere pæoner, for det må være som en drøm at kunne plukke sådanne buketter.
  Det lyder som om det virkelig er et godt år for pæonerne i år :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.