lørdag den 18. juni 2011

Fødselsdag


I disse dage fejre vi fødselsdag - den første i vores korte tid som Orangeri-ejere. Og hvor er det bare skønt at kunne inviterer til spisning i haven. Pyt med at det regner og blæser, eller temperaturen ikke sniger sig over 17 grader... for vi kan jo sidde under glasset og alligevel nyde at være ude.I går - og iøvrigt også i dag, stod den på grill, lækkert tilbehør og ikke mindst kage. Det hele var lækkert - men jeg siger jer... kagen... dén var fantastisk. Super let at lave - og måske nærmest den bedste jeg nogen sinde har smagt!!


Og vores evigt opfindsomme og dejlige tibbe Lukla fandt sig under middagen, lige endnu et sted at lave hule. På hylden under plantebordet - skruet ned i frugtkassen, imellem gamle lerpottet. Vi kan ikke lade være med at smile af hende. Se dét havde tømmeren ikke lige tænkt på da han lavde hylden!!

I dag har fødselaren bestemt at vi skulle på planteskole.... og det er altså ikke mig!! Så bilen er netop blevet tømt for gode og fine sager. Får lige taget lidt billeder så I kan kigge med...  Men nu... nu kommer der snart flere hyggelige gæster.

God lørdag aften.

3 kommentarer:

 1. Vi nyder også havestuen ekstra meget lige nu. Her har vi holdt mange fødselsdage i regnvejr :-) Vi har nemlig også mange fødseldage i juni-juli-august.
  Glæder mig til at høre om resultatet af planteskole-besøget.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Tillykke til fødselaren. Kan man få en opskrift på måske verdens bedste fødselsdagskage?
  Knus

  SvarSlet
 3. Uhm ja, den kage ser godt nok lækker ud. Jeg stemmer også for en opskrift :-)
  Og sikke en hyggelig hule Lukla har fundet sig... de tossede hunde-børn :-)
  Også tillykke herfra.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.