lørdag den 25. juni 2011

Hostabedet

Måske I har lyst at se andet end pæoner og Orangeri?? For så kan jeg da lige vise lidt andet af haven også.


Her er vores Hostabed. Ene forskellige hostaer, og så et Magnolietræ - Sieboldii, i midten. Enkelt at se på - og meget let at passe :-)


Planen om at få fyldt bedet helt ud, er meget tæt på at lykkedes, og det betyder også at skvalderkålen som ellers engang voksede i hele bedet... ja det er nu stort set væk. Jeg har delt et par af planterne i år, og regner med at det skulle gøre det sidste....


Der er mange forskellige slags. Mest af mellemstørrelse, men også nogle mindre som står forest i bedet. Nogle af de helt små, er fået nyt hjem i bedet foran Orangeriet.. de blev simpelthen for klemt her i hostabedet, og det var jo ikke planen.  Der er også forskellige blade, selv om jeg nu foretrækker dem med de grågrønne blade. Syntes deres "vintage-look" er helt fantasktisk... men de bliver kun smukkere af at stå sammen med lidt af de andre slags.


Og sten-uglen..... det er en gave fra min mor, som jeg fik dengang for år tilbage, da det var mig der blev student.  Nu står den imellem hostarene og kigger ud over haven ..... :-)

2 kommentarer:

  1. Hvor er det et skønt hosta-bed du har. De ser rigtig sunde og frodige ud. Det er da utroligt at de har udryddet skvalderkålen, seje fyre :-)
    Og det er da dejligt med sådan et minde fra din studenter-tid :-)

    SvarSlet
  2. Hvor har du mange forskellige Hosta. Rigtig fin Hosta bed.
    Jeg holder også utrolig meget af Hosta og er ved at anlægge 2 små hosta bede. Det vil jo tage nogle år, før de dækker hele bedet men når de gør det, så er det jo nemt at holde.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.