onsdag den 8. juni 2011

Plantebord


Ja - der sker noget her med alle vores projekter... For efter vi blev færdige med markstenene, så er  plantebordet nu også tryllet frem :-) Min mand Jesper har været så sød at det til mig. Efter mål, så det passer ind i den ene gavlende af Orangeriet, og det er helt perfekt.

Det er over 2 m langt, så det krævede massive planker... men da det kom på plads og der kom lidt blomster og "hygge" omkring det, så passer det rigtig flot ind i stilen. Nu venter vi bare på at solen gør sit gode arbejde, og ændre farven på træet, så det bliver gråt. Jeg ved ikke noget bedre end sølvgrå træ....


Lukla testede bordet med det samme..... :-) For "snedkeren" kom på tanken, at jeg jo også kunne bruge til at stå og børste hundene ved. Dét kunne også være skønt at stå under glas og ordne.... for den slags tager en del tid, og hvorfor så stå inde i en mørk entre??

6 kommentarer:

 1. Hej Susan.

  Hvor ser der bare skønt ud hos jer...Dejligt praktisk bord, til plante-sjov og hunde-forkælelse.

  Hyg dig.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig med sådan et bord. Jeg må nøjes med 'bukke' og en plade ind til videre.

  Hunde er kloge ... :O)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejligt bord din 'snedker' dér har lavet til dig, og det bliver da vildt hyggeligt at stå der og ordne hunde. Ham hér har da vist ikke noget imod bordet, ihvertfald :-)

  SvarSlet
 4. Super skønt bord Susan.....kan godt forstå at Lukla bifalder det. Der skal du nok komme til at tilbringe mange gode timer i fremtiden :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Skønt bord og skøn hund!! Ligger han bare der og venter på at blive forkælet med en børstning??

  SvarSlet
 6. Ja Fru Friis :-) Tibetansk Terrier kan generelt godt lide at ligge højt, og især hende her er meget magelig :-) Så når de er på bordet og bliver børstet - så ligger de oftets bare og nyder det... og måske får en lille lur.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.