onsdag den 28. februar 2018

Og så kom vinteren for alvor....

Så kom vinteren for alvor...... Foråret er sat på standby og vinteren bider hårdt. I disse dage kravler temperaturen ned på minus 10 grader om natten - og med den stormende vejr så føles det som næste minus 20 grader.


Der er hundehamrende koldt - og også for koldt til hundenes vanlige gåture. Vi har pjekket fra hundetræning, og de faste gåture er blevet udskiftet med korte besøg i haven. Det ser ikke ud til at de har noget i mod den plan - for det er tydeligt at de fryser trods deres store pels.


I dag har jeg aftenvagten på apoteket - og derfor har jeg formiddagen hjemme. YES - dagslys er en fantastisk ting, og det ekstra lys som sneen giver er vidunderligt. Et lysboost af den fineste slags.


Jeg håber I alle kan holde varmen, og at I nyder solen der kigger frem.


GOD VINTERDAG TIL JER ALLE

7 kommentarer:

 1. Joooh, jeg kan godt holde varmen indendørs. Men solen er stort set fraværende her i Ebeltoft, og her er absolut intet af den smukke, hvide sne. Her er der bare dum og grim barfrost, ledsaget af en bidende blæst. Men så læser jeg bare blogs og ser en masse dejlige billeder :-) Det ser hyggeligt ud i din have :-)
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja, Kong Vinter er sandelig på besøg, Godt at man kan hygge sig lidt indendøre også 😊

  SvarSlet
 3. Vi har haft den skønne sol på besøg det meste af ugen, og det er bare så godt for sjæl og humør.... men koldt det er det jo.

  SvarSlet
 4. Så smukt det ser ud i jeres have. Her holder vi os også mest til små gåture og have tisseri ;0)
  Det er virkelig koldt men også smukt som du skriver.
  Ønsker jer en dejlig dag

  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Flot ser det ud, men det er godt nok upraktisk med sne.
  Det er bestemt ikke godt for hundende med kulden. Vores hunde er glade for sneen, men når det blæser og er så koldt som nu, er de nu glade for at være inde. Især vores gamle hund, døjer med poterne når der er så koldt og frosset.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 6. Uuh, bare det var os der havde den sne, Det er smukt og det luner. Men her det barfrost så det knager. Vi har ikke snefygning men jordfygning.
  Jeg troede jeres vovser var tykpelset nok til vinterkulde?? Men de kan jo osse mærke blæsten. Sjovt ser de nu ud på dit billede.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 7. Smukke smukke vinterstemningsbilleder fra jeres skønne have :)
  Her er hundene også kun ude i kortere tid ad gangen. Da forekomsten af underuld ikke er til stede på Karla, går kulden lige ind på kroppen af den lille uldtot. Og sneen pakker sig i hendes pels også. Men trods kulde og blæst, har hun en fest i sneen :)
  Vi må nyde sneen i den korte tid den er her :)

  God weekend <3

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.