mandag den 13. marts 2017

En fantastisk følelse

Det er altid en fantastisk følelse at sidde med en stak nye og "jomfruelige" bøger foran sig, men denne gang er det bare vidunderligt på en helt anden måde - for bogen er vores egen.  


Bogen udkommer om en uge, nemlig d. 20. marts, men som fotograferne der har skabt alle billederne i bogen har vi fået vores eksemplarer af bogen allerede nu.  Og dét har vi nydt.. for vi har været lige ved at sprænges af spænding.


I lørdags kunne vi så inviterer nogle af vores støres inspiraionskilder og støtter til lidt "pre-release-hygge". Min mor og mine søde svigerforældre som har fulgt med på sidelinjen igennem hele processen, og nu kunne vi endelig vise dem resultatet.


Boblevand til at skåle i - selvfølgelig, og ellers var der dækket op til den helt store omgang tapas og rødvin.


En temmelig hyggelig forsamling - men også en overgang en ret stille én af slagsen. Der blev næsten helt stille da gæsterne dykkede ned i bøgerne, og så vidste vi at det nok "ikke var så ringe endda" :-)


Nu glæder vi os til at alle andre også får mulighed for at se og opleve bogen. Vi ved at mange af jer allerede har bestilt den ved jeres boghandler - og vi håber I bliver lige så glade for den som vi er.


Se mere om bogen HER

Skøn og dejlig ny uge til jer alle

10 kommentarer:

 1. Altså, det er så spændende! Til lykke endnu engang! Både til jer to og til Tante Grøn der måske læser med herinde :-)
  Knus fra Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nana
   Ja.. jeg tror at vores alle sammens Tante Grøn også kigger med herinde :-) Og endnu engang tusind tak... <3
   Knus fra Susan

   Slet
 2. Det var da helt på sin plads med DET lille party ::))
  Den ser skøn ud, bogen.
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et lille party - men ét af de mest hyggelige vi kunne tænke os.
   En dejlig aften med dejlige mennesker.
   KNUS og tusind tak for din hilsen
   Susan

   Slet
 3. STORT tillykke med bogen.
  Den glæder jeg mig til at læse :-)

  Releaseparty er da HELT på sin plads :) :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kira <3
   Det er jeg glad for at læse.
   KNUS

   Slet
 4. Hvor dejligt endelig at sidde med resultatet i hånden. Jeg glæder mig som et lille barn til at læse bogen og se billederne.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette.
   Tusind tak... det luner rigtig meget at høre.
   Nyd foråret.
   KNUS

   Slet
 5. Kærer Susan og Jesper, tillykke med bogen, som jeg lige har fået i hændernen. Den er rigtig rigtig smuk. Undrer mig blot over, at alene kalder bogen for jeres uden overhovedet at nævne forfatteren. Tante Grøn har vel også en del af æren. Uden hendes sublime skriverier og mageløse have, havde der ikke været nogen bog. Kh Claus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Claus.
   Først tak for dine roser til bogen. Det glæder os meget at du kan kan li´ hvad du ser og læser :-)
   Bogen har været et langt og virkelig spændende projekt sammen med Jytte og John, og derfor kalder jeg det for "vores" projekt. ”Vores” som i vores alle fires projekt. Det er vores fælles projekt. Jyttes fantastiske ord og formidling – både Jytte og Johns store arbejde med at holde haven så fin, og vores betragtninger af haven igennem vores kameraer. Og så må vi vel godt tillade os at glæde os?
   De faste læsere af bloggen er nok ikke i tvivl, og vil vide at Jyttes navn er nævnt mange gange, ligesom man hvis man følger linket på indlægget her også bliver guidet ind til en side kun om bogen. På forsidebilledet som jeg viser så ofte jeg kan, står Jyttes navn jo også nævnt…….
   Jytte har en kæmpe ære for bogen, men vi vil også tillade os at tage vores del, og at være stolte over vores fælles bog.
   Fortsat god dag
   Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.