torsdag den 2. februar 2017

Føs´da´s tur....... til Rathjens Depot ♥

Ja - så fik jeg rundet endnu en fødseldag, og selv om jeg i år ikke skulle nyde det smukke og fantastiske Island, så skulle vi da på tur alligevel.  En go´ lille tradition ... det er at vi tager ud i det blå og "gør" et eller andet når jeg har fødseldag. Det er super hyggeligt og jeg elsker det. 


Og når man som jeg er VILD med vintage og brocante så er det jo oplagt om det kunne lade sig gi´ sig at besøge ynglings-shoppestedet i det nordtyske, nemlig Rathjens Depot. Og det ku´ det sørme. Den skønne Steffi som har butikken åbenede dørene selv om det var uden for hendes normale åbningstid - og sørme om ikke hun også stod klar med fødseldagslys og kram da vi kom :-)


Og som om .... som om det ikke var surprise nok. Frem sprang vores gode venner med dannebro, og det var helt helt uventet og virkelig fantastisk. Jeg blev glad - virkelig glad :-)


Tænkt engang - shopping i ynglingsbutikken, sammen med sin søde mand - og sine bedste venner.


Man bliver budt på kaffe og kage... og så kan man ellers bare ose rundt og forelske sig i alle de smukke ting.


Og smukke ting... de var gange som sædvanligt i overflod. Jeg elsker bare det sted. Der er så mange ting, som appelerer til mit hjertet og det er ligesom at komme i slaraffenland.


Smukke møbler og interiør.... og drømmen om at lave om, eller lave dét der herreværelse fik endnu engang næring. Vi ser altid på vores hjem med nye øjne når vi kommer hjem efter sådan en tur.


Èn af de fine ting som i den grad tiltrak sig min opmærksomhed var de flotte tasker her... lavet af flot gammel tekstil, syet i den skønneste facon og med den den fedeste skulderstrop. Den måtte jeg eje.....  ♥


Ja egentligt kan man jo kalde det en kvindes drøm... at tage på shopping på sin fødselsdag, og manden syntes også det er en god ide :-) Min søde mand havde fortalt at jeg nok kunne finde den helt rigtige gave her..... og når jeg fandt den, så ville han gerne give mig den ♥


Ja... det blev så til flere gaver... mange endda. Smuk fajance, gammel fattigmandssølv, en HELT fantastisk gammel stol og så den smukkeste glasblobe. Min mand forstår sig på smukke ting.. det er sikkert, og så forstå han sig også på hvad der gør mig glad ♥


På turen hjem igen diskede vennerne op med varm cacao, boller og kage.... og det var virkelig hyggeligt. Ja - tænkt at de lige havde lyst til at komme og hygge sammen med os i det nordtyske, og tænkt at have så gode venner at de vidste hvor glad jeg ville blive.


Nu er foråret på vej - og med et frisk og glad pust i ryggen er jeg klar til at gå i gang med det nye år. 
HAPPY HAPPY HAPPY
♥♥♥

8 kommentarer:

 1. hyggeligt :) :) - stort tillykke med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 2. uha, jeg kan godt li' når du tager os med derned... og det er sikkert også temmelig meget billigere end at tage derned selv hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. HA HA HA
   Beklager mit ALT for sene svar til jeres kommentarer... men jeg grinede altså virkelig meget over den her.
   og NEJ - du skal da selv derned en dag.... for det er en dejlig oplevelse. Du må blot sparer lidt euro op til dagen.
   KNUS

   Slet
 3. Grattis! Vilken underbar butik...
  Kam från Titti

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaaaak
   Ja det er en skøn butik og jeg ELSKER den.
   Knus Susan

   Slet
 4. Kære Susan
  Hvilken herlig overraskelse, og så lige til et af dine ynglingsteder :o) bedre fødselsdag kan man da ikke ønske sig når nu det ikke skulle være Island :o)
  Masser af hilsner og kram fra Linda
  Ps, hvornår kommer Tante Grøn's bog i handlen ? jeg kan næsten ikke vente :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige netop.. når det nu ikke kunne være Island, så var det her helt bestemt det bedste alternativ. Og vores gode venner var jo ikke med på Island,,,,, men i år var de med. Dejligt.
   KNUS

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.