lørdag den 4. februar 2017

Lige om ikke så længe....

Der er ikke længe til foråret... det er faktisk lige om lidt ♥
Der er heller ikke længe til vores havebog udkommer og jeg kan love jer at dét kan skabe nøjagtigt de samme sommerfugle i maven som synet og duften af de første violer i haven.


Billedet her er fra bogen.... fra den eventyrlige bakke i Tante Grøn´s have. En dag hvor lyset, duften og det smukke forårsflor fik magien frem, og nogle fantastiske billeder i kameraet.

Flere har spurgt til projektet og flere af jer skønne havefolk viser jeres interesse ... så her er lidt mere info til jer.

Bogens titel bliver 

"Cottagehave - Tante Grøns haveunivers"

af Jytte Aggerholm Justesen

Den forventes i handlen sidst i marts måned, og allerede nu kan den forud bestilles på SAXOVi har forlaget Gyldendal i ryggen, og vi glæder os til at høre hvordan I vil ta´ imod den. 


SAXO skriver blandt andet dette i deres beskrivelse af bogen:

"I en stressfyldt højhastighedsverden får flere og flere brug for at hive det mentale stik ud og vende blikket mod noget helt basalt. I haven handler det om at slippe fantasien og kreativiteten løs og nyde nogle intense og selvforglemmende stunder på sin grønne legeplads. Med visioner og fantasi kan vi alle skabe os et lille malerisk haveunivers, hvor bierne summer og syrenerne bidrager til den romantiske stemning. En uhøjtidelig og lidt nostalgisk have, som nogen gange bliver kaldt for mormorhave og andre gange med et engelsk udtryk for cottagehave.

Jytte Aggerholm Justesen er en af pionererne inden for denne havestil, og mange kender hende fra instagram og haveblogs som Tante Grøn. I bogen øser hun af sine erfaringer med sin egen have, hvor hver centimeter er dækket af planter og blomster. Hun giver gode råd til typiske cottagehaveplanter og krydrer teksten med historiske kapitler om havestilen og personlige fortællinger samt ikke mindst stemningsmættede og poetiske fotos."

*Fortsat dejlig og have-glad dag til dig derude*

16 kommentarer:

 1. Hej Susan.
  Skønne billeder fra Tante Grøns vidunderlige have.
  Jeg er, som de fleste andre, også meget spændt på, at se og læse jeres bog.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene.
   Tusind tak for din hilsen.
   Ja - nu kan trykkeriet høres (hvis man har gode øre altså) ... så der er ikke længe til.
   KNUS Susan

   Slet

 2. Glæder mig rigtig meget til bogen udkommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)
   Dejligt at høre Trine
   Go aften
   Susan

   Slet
 3. Jeg glæder mig i denne tid - snart skal jeg nyde tantens vid
  og Durups smukke bil'der

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh hvor er du go´ på versefødderne
   Dejlig hilsen fra dig
   Knus og go aften
   Susan

   Slet
 4. Tak Susan :o) det var jo lige svar på det spørgmål jeg stillede i dit sidste indlæg. Så er det bare at vente og tælle ned, lige som til Jule aften :o)
  Kram fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda.
   Ja jeg så det godt... og var slet ikke hurtig nok til at svare dig.
   Nu kan vi nærmest høre trykkeriet - blot til info :-)
   Knus til dig og Alma

   Slet
 5. Hej Susan! Hvor lyder det bare som et spændende projekt I har gang i. Det kan kun blive en fantastisk bog med jeres utrolige gode billeder fra Tantens dejlige have. I er utrolige dygtige til at fange en helt særlig stemning i de billeder I tager. Jeg har besøgt den skønne have på Mors en 4-5 gange og har læst Jyttes første bog lige så mange gange. Så jeg ser meget frem til jeres fælles projekt i den nye bog. Stort tillykke med den kommende bog fra Lone i Silkeborg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lone
   Tusind tak for din søde hilsen. Det er store ord og vi håber sådan at de bliver indfriet. Det er et virkelig spændende projekt og vi syntes selv at vores billeder og Jyttes måde at trykke med ordene er et godt match. Vi krydser fingre - og glæder os som små børn til udgivelses dagen.
   KNUS

   Slet
 6. Kære Susan :-) Allerførst et forsinket men lige velment tillykke med DIN dag forleden. Sikke da et paradis du var kommet i der.
  Ihh ja du kan tro jeg glæder mig til din og tantes bog, der snart bliver MIN også. Nu må det godt snart blive udgivelsesdag tak! :-) Heldigvis er den for længst bestilt så det kan kun gå for langsomt. Heldigvis har vi besøgt tantes skønne have for et par år siden i maj måned ... og min facebookbilleder afslører vist også en hel del - både fra egen have og drivhus samt de skønne havebesøg hos både Fru Pedersen, Claus Dalby og Tante Grøn .... så du er velkommen Susan til at finde mig (ser vi kommunikerede via messenger i foråret 14 ! ... Ha' en rigtig god dag.
  Mange hilsner fra et let hvidtklædt Sydfyn
  Helle Aagaard (Hansen)
  Sydfyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle
   Tusind tak for din hilsen... ja det var noget af en fødseldagstur og en virkelig dejlig dag.
   Vi ses på FB ... jeg smutter fluks ind og finder dig.
   Det er dejligt at høre hvordan du glæder dig til bogen... vi er selv fyldt med krøller i maven og glæder os som små børn. Det bliver spændende.
   Rigtig god weekend
   KNUS

   Slet
 7. Det bliver godt nok spændende - glæder mig for vildt til at få fingerene i bogen.
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Heike
   Og hvis du vidste hvor meget jeg glæder mig til at høre DIN anmeldelse af bogen :-)
   KNUS

   Slet
 8. Ih altså hvor bliver det spændende :0)
  Tror jeg vil bestille bogen som gave til mig selv..bare fordi ;0)
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. En gave til sig selv.. det er også en ganske særlig gave :-) Jeg håber du bliver rigtig glad for den, og kan finde masser af inspiration og glæde i den.
   Stort knug og dejlig weekend
   Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.