fredag den 17. februar 2017

Forår i luften

Foråret er i luften... og efter et par skønne dage med frost og vinterlige temperaturer så er temperaturskiftet til varmegrader virkelig stort.


Jeg er midt i helt fantastisk forlænget weekend, og heldige mig fik selskab af min søde mand i dag. Ja - en fridag uden sådan store planer er fantastisk, og hvad skal man da ellers end gå ud og spise brunch, shoppe lidt og så hjem og nyde kaffen og lidt forårssysler i Orangeriet. 


Lyset var helt fantastisk, og forårsbebuderne stod og strakte sig i solen. Ja - jeg strakte mig også.... og nød at sætte snuden op imod solens stråler.


En tur på grøntorvet kunne ikke stille min trang til de små stedmoderblomster - men til gengæld fik jeg nogle af de fine perlehyacinter. De er bestemt også nogle af mine ynglings, og hvis det ikke var fordi jeg nu lige havde forelsket mig i de andre .... så var jeg jo faldet for de her alligevel.


Ud kom gran, mos og grene - og ind kom foråret. Hyacinterne er dem som i slutningen af november blev en del af juledekorationen, og nu står de flot i knop. Hvor herligt er dét lige :-) De blev blot plantet om, og står nu lige som perlehyacinterne og stråler langt væk af forår. Duften af den friske jord, og synet af det grønne er nu noget som sætter gang i mange ting. Virkelig mange ting.


Jeg fik pludselig trang til at trække i arbejdtøjet og få igang med rengøring i haven. At hive riven frem - og få gang i kosten, og så lige at få taget et ordenligt nap for at få orden på rodet.


Og så den der ting med duften af jord... det er vist noget som KUN havefolk forstår. Men jord kan dufte virkelig godt og frisk, og så er det vel en ting som vi forbinder med alle de stunder vi har derude i det grønne.


Imens jeg jeg rodede rundt i jorden blev kaffen serveret - og solens varme, som nu engang gør sig særligt godt i et glashus, fik os til at føle FORÅRET.


Min søde mand fik sin første "morfar" i den gamle jernseng..... en stund der er længe ventet og en af de ting som vi nyder særligt meget ved at have sådan en lille fristed. 


Har I også været ude og nyde forårs temperaturene? 

3 kommentarer:

 1. Forårs ligne tilstande er dejligt.
  Zorro og jeg har nydt det, selvom han er pakket ind i en ny trøje min mor gav ham (fordi han blev trimmet i onsdags)
  glæder mig sådan til vi en dag har have, bare en lille en, har du nogle indlæg om en god have når man har hund?

  SvarSlet
  Svar
  1. Forårsfrakke... det er en dejlig ting at ha´ :-)
   Hmmm.... jeg tror ikke jeg har nogle indlæg som er sådan præcist omhandlende hvad der er godt når man har hund. Men hundene er som regel med i mine indlæg.... på en eller anden måde. Men GO ide du kom med, den tygger jeg lige på og så kommer der et indlæg en dag.
   Det er dejligt at kunne åbne sin havedør og så bare gå ud... og det er nemt og afslappende når man har hund. Man behøver ikke at have snoren frem for at lufte den af til natten, og en sommerdag kan de selv løbe ud og ind... det er altså virkelig dejligt.
   God weekend
   Knus Susan

   Slet
 2. Vi säger väl ÄNTLIGEN! Härliga bilder du bjuder på...
  Kram från Titti

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.