søndag den 15. marts 2015

Wildlife Garden

Da jeg i sidste uge viste vores nye foderhus - Foderladen, var der flere af jer som skrev og spurgte hvilket firma det var fra. Og sjovt nok... så skrev firmaet Wildlife Garden også til mig.
De spurgte om jeg kunne tænke mig at teste nogle flere af deres produkter - og om jeg ville dele ud af mine erfaringer. Den slags hører jo under kategorien "reklame", men jeg sagde "ja tak", da Wildlife Garden laver produkter som jeg virkelig sætter pris på.


Min blog er min egen - og jeg har hjertet med i alt hvad jeg skriver herinde. Når der en gang imellem sniger sig firmanavne med herind, så er det fordi det er noget som jeg virkelig selv har taget til mig.... og gode erfaringer og smukke ting og steder - dem vil jeg jo gerne dele med jer.

Og Wildlife garden laver smukke ting, som jeg syntes passer perfekt ind i vores lille haveunivers. Jeg vil altid se hvad de har, hvis jeg skal ud og købe nyt. Deres produkter er "ikke bare" - men har alle sådan en eller anden form for "ekstra"....  og det er jo netop den slags ting vi altid nyder at omgive os med i vores haveliv.


Jeg har selv valgt hvilke produkter jeg gerne vil teste - hvilke typer og farver jeg syntes der ville passe perfekt her i vores have. En smuk redekasse til mine ynglinge gærdesmutten og rødkælken, en altid populær foderautomat - og så lige en sneglefælde, når de slimede bæster nu snart begynder at indtage haven.


Og i dag var en god dag at få taget de nye ting i brug. Ikke så lunt som de sidste dage, men solen kiggede dog stadig lidt frem. Fuglene sad nærmest  i kø i hækken, og pippede lystigt imens jeg bandt snoren til foderautomaten fast i æbletræet. Ja efter en uge hvor Lukla og jeg har haft vores daglig gang i haven, er de nu kun en smule vintersky. Snart gider de ikke at flytte sig når man kommer, og snart har de med garanti fundet ud  af hvordan den nye restaurant skal betjenes.


Redekassen.... se lige.. er den ikke bare yndig. Det er en "Balkon redekasse". Jeg syntes den passer perfekt til vores hus og have, da vi jo også har en veranda med ballyster på fronten. Her håber jeg at kunne friste en af de tiltænkte beboere til at slå sig ned. Den hænger på trådhegnet ind til vores nabo kirkegården - og er snart gemt væk i klematis og brombær.


Sneglefælden er endnu ikke på plads. Selv om foråret er på vej, så har jeg endnu ikke mødt nogle af de klistrede snegle. Men den virker til at være rigtig smart, og jeg ved lige hvor den skal placeres for at få en god fangst. 


Efter et par timer i haven er foderautomaten allerede populær, og mon ikke der også kommer nogle forbi og kigger på den nye bolig på markedet :-) Det vil tiden vise - men jeg glæder mig til at følge med, og bare nyde.  

Jeg håber også I har lyst til at kigge forbi igen, når jeg én af de næste dage sætter gang i en Give Away. Wildlife Garden syntes at én af jer skulle have muligheden for at vinde et af deres produkter. En rigtig fin ting til haven, som jeg bestemt også godt kunne tænke mig selv.


*PIP PIP PIP....... PIP*

17 kommentarer:

 1. Fine fine sager :) Jeg synes også fuglehusene er rigtig rigtig flotte, samtidig med at de falder naturligt ind i omgivelserne - og det kan vi jo godt lide, os havefolk, når det både er funktionelt og ser lækkert ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt rigtigt Trine... det skal se lækkert ud, men vi gider ikke hvis det ikke virker vel? :-) Jeg glæder mig ret meget til at få det hele sådan rigtig i brug, for som sagt så kender vi jo "Foderladen"- og den er vi rigtig glade for.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Svar
  1. Ja Esther... det er rigtig fine ting. De passer bare godt ind i alt det grønne og frodige sådan en have rummer.
   Smukt og funktionelt.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 3. Der var du sandelig en heldig "pamjulefis"!! Wildlife Garden laver skønne produkter i god kvalitet, og med masser af charme. De tre produkter du viser her, er jeg endnu ikke stødt på, men mon ikke det kommer. Det er svært at gå forbi en udstilling med deres varer. Selv har jeg to huse, som jeg nyder hver gang jeg går forbi, så jeg forstår så udmærket du er er glad for dine nyheder. Sneglefælden er jeg spændt på hvordan den virker... hvad skal du lokke dem med? Nå ja, jeg kunne jo lige smutte forbi deres hjemmeside.... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu fandt jeg ud af hvordan sneglefælden virkede! En meget flot udgave af en snegleølfælde, det ser ligefrem sødt ud når det står der gravet ned i jorden. Glæder mig stadig til at høre om den erfaring.

   Slet
  2. Hej Fru Friis.
   Ja jeg er ret glad for at være den heldige pamjulefis :-) For jeg er jo vild med deres produkter, og kunne jo vælge hvad jeg tænkte ville være noget her hos os. Og det er lækre sager som både virker og ser godt ud. Jeg vil selvfølgelig vise de forskellige ting... og fortælle om dem. Så der skal nok komme masser af gode fif og info. Men indtil da... ja så kan I jo kigge forbi på deres hjemmeside. Der er også en fugleskole, hvor der står spændende ting.. blandt andet har jeg lært noget om fugles alder derinde... !!
   Mange forårshilsner fra Susan

   Slet
 4. Kære Susan, jeg kan godt forstå du er faldet for de fuglekasser og foderautomater- de er meget fine, og jeg forstår lige så godt at Wildlife Garden beder dig om at teste og omtale, for hvis du kan lide det, er det tip top både i kvalitet og udtryk:) kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Helle.
   Ja jeg er ret glad for deres ting... ligesom jeg er for dine :-)
   Knus Susan

   Slet
 5. Hej Susan.
  Jeg synes også de er ekstremt smukke og lækre. Men for mig er de desværre for dyre at anskaffe....... Men jeg kan jo ønske mig dem til jul og fødselsdag.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene.
   Ja - nogle gange må man ty´ til ønskesedlen. Jeg kender det godt selv.
   Men måske du skal holde øje med min blog i næste uge.... der kommer nemlig en lille overraskelse :-)
   Mange hilsner og god aften
   Susan

   Slet
 6. Fine ting :-)
  Er spændt på din erfaring med sneglefælden. Vi har de sidste år haft en hel del af de bæster, men ligesom dig har vi heller ikke set nogle i år, så håbet lever stadig...
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 7. Ejjj, nogle fine ting de har. Skal da lige have lidt derfra til haven her på Birkeholm...

  SvarSlet
 8. Endnu en gang for tippet Susan, med disse fede produkter . Jeg er en af dem der var suldstændig skudt i foder laden, og nu skriver du også man kan få en redekassens til gærdesmutten. Dejligt at læse det er en af dine yndlingsfugle, for sådan har jeg det også. Vi er heldige at have et par i haven. Det er dog kun lykkedes os at se hanen, dog indtil flere gange, i fuld sving med at bygge de mest hyggelige reder.... Jeg må straks ind og tjekke deres hjemmeside ud... :-) forleden fandt jeg i en genbrugsbutikken gærdesmutten i den sødeste lille porcelæn figur. Den røg straks med hjem. :-)

  SvarSlet
 9. Fine sager :) Redekassen med balkon er bare så sød :)

  SvarSlet
 10. Sikke skønne produkter. De er så romantiske, at de ikke kan andet end at passe ind i jeres smukke have. Håber der snart flytter en ny beboer ind på balkonen.
  Knus Heike

  SvarSlet
 11. Kære Susan.
  Det er nogle smukke ting i en meget lækker farve, som du får lov til at reklamere for. Det kan du godt være tilfreds med. Jeg mener at have læst et sted, at fuglene ikke flytter ind i kasserne lige med det samme. Måske kommer de først til efteråret, når det bliver koldt igen, så bruger de dem til "varmestue".
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.