onsdag den 25. marts 2015

Liv og glade dage.....

Liv og glade dage....det må man sige der er i foderladerne. Masser af fugle som alle gerne vil have del i menuen, og som alle har sin egen ide om hvem der skal spise først... nemlig "mig". 


Det har givet en masse leben, og til tider også noget ballade.... men det gør det jo kun mere spændende at følge med fra sidelinjen. Min søde mand har nydt nogle af de skønne dage i Orangeriet - alt imens han har haft kameraet indstillet til actionfoto. Og det var go´ sport syntes han vist... der kom nogle super skønne billeder ud af det.


Nogen siger man skal opleve verden med sine egne øjne, og ikke igennem et kamera. Jeg siger man skal gøre begge dele. Jeg syntes det er helt fantastisk dét som et kamera kan - fange øjeblikket, fange lige det sekund hvor noget smukt sker foran dig, og give dig muligheden for at se  noget du ellers ikke vil nå at opfange og gemme i dine minder.


Vores to foderlader fra Wildlife Garden er godt besøgt af virkelig mange forskellige slags fugle. Jeg elsker det simpelthen. Ja - måske jeg ikke lige elsker det SÅ meget når allikerne en sjælden gang kommer, men omvendt må man jo rose os selv for et alsidigt menukort. Småfugle er der plads til mange af på én gang - og de kan som regel godt blive enige om at deles pænt. I siderne kan de finde frø, og i "gavlen" er der rum til både nødder, fedtkugler og andet godt.


Lukla var vist særlig vild med den for for foto - actionfoto fra den behagelige seng i Orangeriet. Kameraet var placeret på stativ tæt ved foderhusene, og med iPad´en som ekstra øjn for hvad der foregik foran kameraet, kunne de ligge på god afstand og holde øje med begivenhederne. Når der var gode motiver...  så kunne de tage billederne. Smart - rigtig smart :-)


Deltager du i min Give Away, hvor du kan vinde en Multihold fra Wildlife Garden? 
Du kan nå det endnu... klik på billedet og se hvordan :-)

13 kommentarer:

 1. Ah det var smart! Og sikke nogle skønne billeder der kom ud af det. Jeg har det ret blandet med at tage billeder - hvis jeg er sammen med andre eller er ude for at få en på opleveren, er jeg ikke ret vild med at fotografere, da vil jeg hellere være til stede i nuet. Men billeder fra haven og naturen er noget helt andet... underligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også at være ude og opleve... men vores støres oplevelser bliver alligevel større når man mange år efter får miderne og tankerne frisket op efter en tur i gennem vores "rejsebøger". Og at tage billeder på turen... sammen... det er faktisk ret hyggeligt.
   Mange hilsner og skøn dag Susan

   Slet
 2. Super godt skudt, er vilde med de fotos.... :0)

  SvarSlet
 3. Rigtig skønne fotos og jeg vil give dig helt ret! Kameraet opfanger detaljer, som vi ellers aldrig vil opdage. Det giver sjove aha oplevelser.
  Jeg forstår vist ikke helt arrangementet med seng-hund-fotoaparat.... men pyt! For smart er det!! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arrangementet er sådan at kameraet bliver fjernbetjent via iPad´en :-) Man kan se det der ses i kameraets søger, på iPad´en.. og man kan via den tage billedet. Det er mega smart.... sikke muligheder :-)
   Knus Susan

   Slet
 4. Oj, det var noen fantastisk fine fuglebilder!! Så smart å ta bildene på den måten:)
  Ha en fortsatt fin uke!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt.... Jeg har lært meget om fugles farver på den måde. Hvad farve har de under vingerne f.eks...og hvordan deres fødder og fjer er helt forskellige.
   Mange hilsner og skøn uge til dig også.
   Susan

   Slet
 5. Sikke en magelig fotograf - smart !!! og ros for de gode billeder forresten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - magelig det må man sige de er.
   Roserne er sendt videre :-)
   Go dag.
   Susan

   Slet
 6. Det er virkelig hyggelig med småfuglene, nydelige bilder!
  Det ser så koselig ut i din hage!
  Fin torsdag til deg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlet
 7. yes I did take part with a comment on your last post so fingers crossed! your pictures today are so lovely and make the giveaway even more desirable, I am so surprised you have taken pictures so close of the birds. Betty

  SvarSlet
 8. Tillykke til vinderen.
  Fantastisk flotte billeder af fuglene i haven.
  God påske til jer begge.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.