torsdag den 19. marts 2015

Forår, weekend og skønne nye ting.

Javist har jeg set at de kloge "vejrmænd" fortæller om omslag i vejret - ja og det allerede fra i morgen. Ikke en skøn melding, men omvendt heller ikke noget som kan ødelægge den gode stemning. Jeg er ikke ligeglad- men jeg er sørme glad alligevel. 


Hvordan kan man være andet end glad, når man stadig kan mærke solen i ansigtet når man får fri fra arbejde. Det føles som en særlig luksus at kunne nå hjem i haven og Orangeriet, ud at høre fuglene synge og ud for at følge med i hvordan det hele spirer og gror derude. Dagslys på hverdage  - en luksus om jeg savner i vintermånederne.


Foråret ER i gang, og tulipanerne i krukkerne står fint på spring. Det ses tydeligt på højden hvilke der har overvintret i Orangeriet, og hvilke der har været uden for. Den gamle franske altankasse af eternit har stået tørt under glasset. Ikke for tulipanernes skyld - men for altankassen. Hvis den frostsprængte... så ville jeg virkelig blive ked af det. De knap så sarte krukker har stået i læ under vores grillbord. Første år jeg har forsøgt mig med dén løsning - og det har fungeret rigtig fint.  


De mindre "krukke-hortensia" fra sidste sommer, har overvintret i vores højbed. De er vist snart klar til at komme tilbage i krukkerne - og så er de jo heller ikke den normale del af en køkkenhave.


Og i dag...  i dag er min weekend startet. Hjemme ventede flere skønne ting - og så smiler man jo ekstra stort. Posten havde været forbi med en pakke fra keramiker Helle Nørby - smukke nye ting som vi glæder os til at se nærmere på. Vi skal ha´ taget et par billeder af de nye ting for hende, og det  var ganske som sædvanligt et eventyr at åbne op for godteposten.


Jeg er ret spændt på at pakke kassen helt ud - og komme igang med at style og fotograferer. Det er nemlig ret sjovt :-)


En anden skønhede der ventede på os derhjemme er bordet her. Javist er jeg klar over at det nok langt fra er en skønhed i alle øjne, men det er virkelig perfekt til vores vores hjem. Jeg spottede det hos en pop-up butik som i dag åbnede dørene efter en lang lukkeperiode, men desværre kunne jeg ikke selv være på pletten, for at få fingrene i det. Ingen mulighed for at reserverer eller at købe på forhånd -  men heldigvis kunne vi lokke med min søde svigermor :-) Svigermor og hendes veninde tog opstilling før åbningstid, fik en plads ret forrest i køen, én løb ind og "satte sig" på borden, og én fik ordnet handlen :-) Min søde svigerfar kom så liiiige forbi en trailer, og bordet blev leveret hjemme hos os. Hvor er det dejligt... og hvor er de bare søde søde mennesker.

Tusind tak "Sviger".... I er virkelig søde ♥ Uden jer - temmelig sikkert ikke noget bord :-)


I morgen må være en god dag at få sat fut i "projekt" hundehvalpe, at opleve en solformørkelse - og at nyde at det bliver en dejlig dag.


Deltager du i min Give Away, hvor du kan vinde en Multihold fra Wildlife Garden? 
Du kan nå det endnu... klik på billedet og se hvordan :-)

9 kommentarer:

 1. Godt du fik fat på det bord du havde ønsket dig. Vi får jo nok at se hvor og hvordan det skal bruges. Spændende med 'projekt' hundehvalp.
  Hilsen og god weekend
  Rita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita
   Ja bordet er på plads.... og det er SÅ fint. Jeg må lige ha kameraet frem en dag der er godt lys på værelset. Det er blevet rigtig godt.
   Projekt hundehvalp er stadig meget spændende... særligt i disse dage.
   Håber snart at kunne fortælle nyt.
   mange hilsner Susan

   Slet
 2. Søde Susan.

  Tillykke med endnu et rigtig flot fund. Jeg kan sagtens se skønheden i bordet, og mon ikke det er et gammelt skolebord?

  Et stort pøj pøj med familieforøgelsen. Hvor bliver det spændende og livsbekræftende.

  Mon vi skal opleve solformørkelse idag? Synes himlen ser alt for grå ud.

  Rigtig dejlig weekend til dig og Jesper.

  Knus og kærlige tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante.
   Jo vi tror det er et gammel skolebord..... Nogen har været igang med blyanter og ander "værktøj"... godt brugt... har givet god patina.
   Tak for dit pøj pøj.. vi har brug for det. Håber snart at kunne fortælle godt nyt.
   Knus Susan

   Slet
 3. Spændende med der projekt 'hundehvalp'??? Har jo selv to små på 8 måneder, som er i gang med at lære havearbejdes glæder at kende, sjove oplevelser giver det:-)

  SvarSlet
 4. vuf - glæder mig til billeder af den lille ny.... og hov, hvad er nu det for et projekt med Helle Nørby ?????

  SvarSlet
 5. Som altid er du super go til at ligge små godbidder ud, det lyder altsammen vældig spændende.... Så nu er jeg spændt på hvad du ligger ud de kommende dage... ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Susan!
  Sikke et skønt indlæg, med hjælpende hænder, "forårskvidder" og dejlige ting, men hvor er det spændende med jeres familieforøgelse, og hvad Luka siger til det.
  Forårshilsner Anette

  SvarSlet
 7. Hej Susan.Ja !!! er det ikke bare skønt når man ser tulipanerne på vej op i krukkerne.
  Og skønt gammelt bord du har fået.
  Jeg glæder mig også meget til at se dine nye køb fra Helle Nørby.
  Dejligt med hjælpsomme familiemedlemmer.................og det sætter i jo også stor pris på.
  Og endnu et nyt projekt med en ny lille beboer.....................ja der sker noget hos jer.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.