lørdag den 5. juli 2014

Endnu en hæklet hundekurv til et godt formål ♥

Ja -  jeg kan jo ikke lade være med det hækleri - så nu er der endnu en hundekurv færdig :-)
Jeg slapper så godt af når jeg sidder og nørkler med garnet, og så er det en fantastisk følelse at kunne sende en donation afsted til vores ♥barn i Nepal. Gadehunde-projektet hos KAT-Centre.


Som jeg også skrev i indlægget om den forrige seng, så behøver Lukla ikke flere hundesenge. Ja - hun har faktisk ikke mere ledig gulvplads, og er vist egentligt i kategorien "forkælet lille hund". Men da vi brænder for at gøre livet bedre for gadehundene i Kathmandu, Nepal, så glæder jeg mig over at kunne gøre en lille forskel for værdig trængende, på denne måde. 


Vi har flere gange besøgt KAT- Centre (Kathmandu Animal Treatment- Centre) i Nepal. Her bliver vi  hver gang varme om hjerterne, når vi oplever hvor stor en forskel de gør. De lever for at gøre livet bedre for gadehundene, og det lykkedes utroligt godt. 

Donationerne går til deres omfattende vaccinationsprogran, sterilisation og behandling af skader og sygdomme på de hunde som de får indleveret eller som de redder rundt om i byen. Ligesom den daglige drift at centret - så som foder og medicin, strøm til generator og benzin til dyreambulancerne, også koster penge. Men heldigvis kommer man langt for pengene i Nepal - og vi ved at selv små bidrag gør en stor forskel. 

Alt hvad sengen kan indbringe  - det sender jeg til KAT- Centre. 


Er du interesseret i sengen så giv et bud. 

Budene startede på 400,- men er 4/7 oppe på 600,-. 

Du er velkommen til at skrive en kommentar herunder, eller til at sende mig en MAIL

Sengen er også præsenteret på Facebook - så der kan også komme bud fra dén side.

Hvis der nogen som viser interesse her på bloggen, vil jeg i kommentarfeltet under indlægget her, opdaterer med de de bud som kommer på Facebook

Jeg vil på et tidspunkt sætte dato og tidspunkt, for hvornår buddene slutter - afhængig af interessen for sengen. 


Hvis du vil læse mere om den gode sag, som jeg gerne vil støtte, så kan du finde lidt her....

KAT-Centre´s hjemmeside HER

Vores hjemmeside om vores gamle hund Sherpa HER
Find KAT-siden i menuen nederst til venstre. 


Måske du så den blå-grønne seng som jeg satte til salg i sidst måned (ellers kan du se eller gense den HER) Der var flere som forelskede sig i den, og den gik til det højeste bud på 650 kr. 


Sengene kommer til verden med kærlighed og flid - og masser af garnrester. Venner og bekendte hjælper mig med at skaffe garnet, og der er altid brug for mere. Jeg sætter stor pris på alt hvad de finder i gemmerne til mig. Uden hjælp - ingen hundesenge. Så jeg vil gerne sige tak til alle jer som samler ind til mig - uden jeres bidrag var det ikke muligt at sende donationerne til gadehundene.
*GI` ET BUD*

6 kommentarer:

 1. den er da mega lækker! sejt, susan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lone.
   Ja den er ihvertfaldt et hit hos Lukla.... hun elsker den.
   Knus

   Slet
 2. 650 kr er budt på Facebook :-)

  SvarSlet
 3. 700 kr er budt på Facebook :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sætter luk på buddene søndag aften kl 19. Hvis der kommer nye bud i de sidste 10 minutter, forlænger jeg til 19.15. (19.30, 19.45 osv.) Jeg vil forsøge at være hurtig og nøjagtig med at opdaterer i de forskellige grupper - men jeg håber I bærer over med mig hvis der smutter et par minutter.

   Er der nogen her på bloggen der har lyst til at byde, så send mig en mail på
   mail@sherpa.dk


   Slet
 4. Hvor er den dog smuk.... Endnu en god grund til at jeg må have mig en hund ;)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.