fredag den 14. februar 2014

Valentines day

♥ I dag er det Valentines day ♥ 


Jeg elsker ideen med at fejre kærligheden, men syntes egentligt at selve dagen er lidt for kommerciel. Hvorfor er det lige i dag man skal købe blomster og chokolade til dén man elsker?? Det skal man da gøre på en helt almindelig hverdag hvis du spørger mig :-) Sådan en dag når man har noget på hjerte, og når man ved at éns kære har brug for en ekstra tanke...  og ja så også når man bare mærker følelsen i maven. Følelsen af kærlighed ♥

Men virkeligheden er at nogen - måske nok især mænd med tankerne helt andre steder resten af året, har godt af et lille kommercielt spark i røven. I dag er der mange heldige kvinder der får smukke blomster, og det under jeg dem hjertens gerne. Jeg ville bare ønske det ikke kun var i dag de var heldige.... og at de også kunne opleve følelsen af overraskelse og glæde på alle af årets andre dage.

*Kærligheden længe leve*

11 kommentarer:

 1. Ja kærligheden længe leve!
  Har arbejdet i blomsterbutikker vældig mange år, og, dagen, har taget lang tid om at vinde indpas i Danskernes bevidsthed. Har oplevet mange sjove ting, netop den dag, faktisk en rigtig hyggelig dag, hvor det var mændenes parfume der fyldte lokalet.

  SvarSlet
 2. Jeg vil give dig helt ret Susan opmærksomhed til hverdag betyder alverden :-)

  SvarSlet
 3. Kære Susan - hvor har du ret! - det er da fint med denne Valentines dag, men opmærksomhed i hverdagen betyder dog mest! God dag :-)

  SvarSlet
 4. Du har ret i at det gerne må være hver dag vi husker at vise den vi elsker at vi elsker ham/hende. Men det er da også meget hyggeligt at blive mindet om at det skal vi huske. Og så kan man jo vise det på mange andre måder end ved at købe ting! Jeg kan i det hele taget godt lide dage der er lidt særlige. Jeg er også glad for Halloween som jo også først er kommet til for relativt nylig.
  Kh Nana

  SvarSlet
 5. "Længe leve Kærligheden" jeg kunne ikke have sagt det bedre. Du har så ret Susan, i alt hvad du skriver.
  Rigtig god weekend til dig fra Linda

  SvarSlet
 6. Denne dag og dato vil jeg helst glemme.
  For mig er dette sorgens dag da jeg mistede min højt elskede mand..:-(
  Jeg orker næsten ikke alle de reklamer og særlig facebook er fyldt med hjerter og ønsker.
  Jeg har prøvet at gøre det til en god dag ved at sætte noget god musik på og tænke på alle de gode minder jeg har. Læse alle min mands dejlige breve (har en hel kuffert fuld af breve ,kort og tape som han sendte mig når han var ude at arbejde rundt i Europa.
  Men det ender bare med at jeg sidder og tuder og hjertet gør ondt...:-(
  Sorgen og savnet er ekstra stort i dag.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Din kommentar bliver jeg nød til at svare som den første.
   Jeg blev så ked af det da jeg læste hvad du har mistet - og hvordan du hvert år bliver mindet om dit tab. Jeg forstår godt at dit hjerte gør ondt - og jeg føler sådan med dig.
   At finde de gode og smukke minder frem er en god måde at komme igennem dagen - men uhjælpeligt så kommer sorgen til én, når man mindes det man har mistet.
   Jeg ville ønske jeg kunne give dig et stort og varmt knus..... Det kunne du vist trænge til.
   Mange mange tanker Susan

   Slet
 7. Hej Susan.Kærligheden er dejlig..........men holder nu mest af hverdagen som Dan Turell sagde.Dejligt med en opmærksomhed i utide.
  Godaften knus Jette

  SvarSlet
 8. Helt enig - kærligheden længe leve. Hver dag, hele året :-). Valentins Dag er så ung en tradition i DK, at jeg egentlig ikke føler så voldsomt meget for den. På den anden side har jeg heller aldrig holdt Mors Dag i hævd - men så bestemt hyldet min mor på andre tidspunkter ;-).

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Helt enig, vi skal forkæle hinanden i hverdagen. Min mor sagde altid , at vi børn ikke skulle købe noget specifikt til mors og fars dag, da det blot var mere for forretningernes skyld. Hun blev så glad når jeg alle andre dage kom med hyacinter. Min mand og jeg køber små ting til hinanden men aldrig på Valentins dag.
  Mine tanker går til dig Lisbeth, må sorgen mildnes og glade minder overtage.

  SvarSlet
 10. Hej Susan . Jeg har nu gennem et stykke fulgt din skønne blog. Fantastisk inspirerede . Fantastiske billeder. Også billederne af din skønne hund, nyder jeg. Den får mig til at mindes vores skønne Marley som desværre døde alt for tidligt. Jeg tror faktisk den var i famile med din hund. Marleys mor heddet Frida og kommer fra Nees. Men Tak for en skøn blog :) hilsen Annette Dietz

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.