onsdag den 5. februar 2014

Da vinteren kom forbi.....

Sørme jo... vinteren kom også forbi her i Midtjylland.


Billederne her er fra i fredags, men når man kigger ud nu - og ser hvor lidt der er tilbage, så føles det allerede som en evighed siden.


Orangeriet havde fået "sne-tag" og når man stod inde i halvmørket og kiggede ud - så virkede sneen bare endnu mere hvid og fin. Inde i glashuset er der ikke så fint for tiden. Krukkerne var jo grønne og frodige, da de kom under tag, og nu er der visne blade over alt. En grundig rengøring og oprydning venter - meget snart.


Men jeg var så glad... utrolig glad endda. Jeg ved godt at det måske kun er små tossede mennesker som jeg, der ønsker sig sne til sin fødselsdag, men jeg elsker hvordan humøret stiger så snart det ligger der.


Lukla hyggede sig også med sneen - og sammen nød vi den forlængede weekend. Der er ikke noget bedre end fridage  på denne tid af året - så kan man nemlig opleve dagslyset :-)


Og Sherpa... han løb også en tur igennem sneen ♥

*Fik du også sne i din have?*

13 kommentarer:

 1. Jo, vinteren nåede også forbi Nordsjælland, men idag er den gevaldigt på retur igen. Jeg synes også der er noget smukt over et frostklart snedækket landskab, men nu er det prøvet, så lad bare foråret komme an:-) Da jeg kiggede ud til aften, var jeg i tvivl om, hvad det lige var der var ændret. Men så var det solcelle lamperne der pludselig havde samlet energi til at lyse i mørket. Skønt! - til slut tillykke med dine flotte krukker. Mon de kan skaffes her omkring? God aften :-)

  SvarSlet
 2. Kære Susan. Ja, vi fik også en del sne her i Århus, men der ligger ikke så meget mere. Jeg synes også, luften var lidt forårsagtig i dag, men det var måske bare ønsketænkning. Mit drivhus skal også have en stor oprydning, men det må vente lidt. God aften :-)

  SvarSlet
 3. ... masser af sne her hos os, det varer lidt før den er smeltet væk. Hvor fint dit orangeri står der i snelandskabet:) Og kastaniehegnet kommer flot til sin ret.

  Normalt er jeg glad for sne og vinter, men nu synes jeg ikke vi skal have mere, vel... ?

  Knus Ulla

  SvarSlet
 4. Ja det er flot med hvid sne i tynde lag...;-)
  Hvor var det godt at du fik lavet den flise med Sherpas potetryk...:-)

  knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Dit lille drivhus er så smukt med sne, tænk om det havde været så stort, at man kunne sidde derinde, det har så fine proprotioner.
  Hos os er sneen næsten væk, der ligger kun lidt der hvor der har været driver.

  SvarSlet
 6. Ja du kan tro vi fik sne....og meget endda. Der ligger stadig pænt meget endnu. Kun dér hvor vi har skovlet er den væk. Så jeg er helt forundret, når nogen viser en have helt uden sne.
  Hvor er det sjovt så forskelligt det falder.
  Den er fin din flise med Sherpas poter....smuk farve og dejligt minde.

  SvarSlet
 7. Kære Susan.

  Dejlige billeder (som altid) Hvor er det skønt med snehilsen fra Sherpa. Det er et smukt minde og en fantastisk god ide. Det glæder mig meget, at du fik dit ønske om sne til din fødselsdag, opfyldt. Jeg er også een af de tossede, som ønsker mig sne til min fødselsdag. Men ikke så meget, at mine gæster ikke kan nå frem, som det er sket et par gange.

  Her i februar er stemningen en helt anden end i januar. Man aner en lille snert af forår, også selvom der endnu ligger en lille smule sne hos os. Vintergækkene blomstrer og igår fik jeg øje på de to første erantis i blomst. Dejlig tanke, at der nu vil være blomster i haven igen helt frem til november.

  Jeg er så småt begyndt at lytte efter lærken. Jeg ved, det er tidligt, men det er sket før, og vinteren har jo været mild. Når først lærketrillerne begynder at lyde, så er det forår i mit hjerte.

  Forårs- og blomsterhungrende knus

  SvarSlet
 8. Her er sneen også næsten væk og jeg må sige at jeg nyder at det bliver lysere og varmere. men dejligt at det lå der til din fødselsdag, når det nu var det du ønskede dig
  KH Linda - Mrsdahl.com

  SvarSlet
 9. Her er sneen væk igen - men tænk nu er det lyst kl. 8 om morgenen - så skønt!

  SvarSlet
 10. Godt du fik din sne, Susan! Her har vi også haft en del, men den smelter hurtigt nu, og vintergækker og erantis kikker frem allevegne :-)

  SvarSlet
 11. Hej Susan. Dejligt at du nød din fødselsdag og dine fridage.
  Her i Odense er sneen helt væk og forleden dag da solen skinnede, var det næsten lyst kl 18. Hvor er det dejligt, at det snart er forår.
  Hvor er det en skøn flise med Sherpas pote-aftryk på. Man kan virkelig mærke, hvor elsket han var og hvor meget du savner ham. Får helt våde øjne:)
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 12. Smukke billeder fra din have, godt du fik lidt sne og smukt minde du har om din hund.

  SvarSlet
 13. Ja det fik jeg heldigvis:o) Men det varede kort og det må vi snehungrende affinde os med. Lige nu glæder jeg mig over at mærke de længere dage.
  Hvor er det dejligt med en hilsen fra Sherpa, farven er min yndlings. Lige som Lukla hyggede mine hunde sig i sneen, de elsker at "vaske" sig i sne og is og vælter rundt i den mindste lille snebunke.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.