torsdag den 5. september 2013

Grill bord

Vores grillbord er altid populært... også til vores havedag. Mange sad og nød en kop kaffe og et stykke kage her - og der er jo også plads til mange på én gang.


Bordet er en indflyttergave fra min far og hans kone, og dét med "indflytter" betyder også at det er en gammel svend efterhånden. Men ud over et par af "fliserne" som trænger til en klat fliselim, så holder det perfekt. Når vi ikke griller står der en blomst midt på bordet - men ellers er ideen jo at en morsø grill passer perfekt ned i hullet.


Så kan man sidde i ro og mag og nyde sin mad - uden at der er én som springer rundt for at passe grillen for alle. Alle passer sit eget... lige som ved fondú. Det er meget afslappet og hyggeligt. Betonrøret under bordet optager varmen fra grillen, og snart efter at grillen er tændt kommer der en naturlig varme fra røret. Det er skønt.

Desværre har jeg glemt hvad firmaet hedder - men det kan Tante Grøn måske byde ind med. Det er nemlig firmaet som holder til ganske tæt hvor de bor - i Flade på Mors.

***

8 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt med din kavalkade over diverse ting fra din have - når man nu ikke kunne komme til åben have, er dette klart en god erstatning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre Marie. Håber også du får lige så stor glæde af de næste indlæg :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Det er altid dejligt at kigge forbi. Især nu jeg lige har haft ferie, så er det ekstra skønt at kan se flere indlæg på samme dag. :-)
  Kram Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte.
   Hyggeligt at du kigger forbi.... Håber du har haft en skøn og dejlig ferie.
   Ja - jeg har en uge på langs lige for tiden (min dårlige ven helbredet) så indlæggene er lavet på forhånd og udgiver sig selv... så kan jeg bruge min krudt på at svarer jeres søde kommentarer.
   Mange knus Susan

   Slet
 3. Hej Susan.Det er da skønt med sådan et bord man kan samles rundt om.
  Skal til fødselsdag i det Jyske her i weekenden.....glæder mig til at fejre min søster.God aften til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Ja - det er skønt at samles :-)
   Også rigtig god tur til det jyske her i weekenden... Ville ønske jeg var på topppen, for så ville jeg ha inviteret dig til at kigge forbi. Jeg håber vejret viser sig fra den fine side - så I rigtig kan hygge jer ude i sensommeren.
   Mange sommerhilsner fra Susan

   Slet
 4. Hej dit søde menneske:o)

  Ja, firmaet som har til huse et spytkast herfra, hedder "Nexø Pejse" og ligger Salgerhøjvej 8 her i Flade.
  Jeg kan godt forstå, at I og jeres gæster nyder grillbordet. Man ser dem overalt i haverne her i Flade.

  Tusind tak for opskriften på den overlækre Chrysantemumkage, som jeg var helt helt vild med. Jeg slagter snart sparegrisen for at få råd til en af de skønne bageforme.

  Håber helbredet arter sig, kære Susan.
  ¤ 25 gr varme solskinshilsner fra Mors og et stort knus til jer begge fra øens folk

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.