fredag den 19. juli 2013

Sol og sommer

Ihhh hvor er det dejligt - sommeren er kommet og jeg nyder det i fulde drag.


Min weekend startede i går kl 15.30 - og udsigten til en lang og dejlig weekend kan virkelig få humøret op. Morgendagen byder på fødselsdagsgæster i haven - det bliver helt sikkert herligt. 


Mon ikke vi kan stable en hyggelig havefest op derude? Lidt lys i træerne og ild i bålfadene. Kagebord og grill...... og vejret er jo som bestilt :-)


Haven er smuk og frodig, og selv om meget så småt er afblomstret så er der stadig masser af blomster. Det "nye" bed som vi anlagde sidste efterår er ved at være flot og tæt - nu er det kun nogle af de andre og "gamle" som vi ser skævt til. Hvad pokker skal man gøre når jorden er tør som en ørken? Hmmm...... ja og det er ikke kun pga. den dejlige sommer.


Men hvor er det bare en stor tilfredsstillelse at se, at hvad jeg har sået nu står i fuldt flor. Det er vildt dejligt. Ærteblomsterne er virkelig flotte i kastaniehegnet, og tobaksblomsterne har den fineste farve.


Nu vil jeg fortsætte med mine "fridags-sysler".... Rigtig dejlig weekend til jer alle

*SOL*

5 kommentarer:

 1. Så herlig!! :)) Sol og sommer er på vei til oss og akkurat som bestillt ;) Dagene skal nytes også her. Flotte bilder du viser fra hagen din :)
  God helg!!
  Catharina

  SvarSlet
 2. Ja, er det ikke bare skønt med sommer og sol:) Som skabt til udeliv, hvad enten man har ferie eller kun kan nyde det efter fyraften, men heldigvis banker weekenden også på her. God fest.

  Ulla

  SvarSlet
 3. Smukke, smukke billeder. Der er jo stadig masser af blomserflor i din have - perfekt til et lille garden party
  Kh Heike

  SvarSlet
 4. Det kan da bestemt kun blive den skønneste ramme om dit haveselskab, med det gode vejr og de smukke blomster - god weekend <:)

  SvarSlet
 5. Super hyggeligt.... :0) Efter en lang og varm 10 timers vagt på jobbet, går jeg nu af på 14 dages velfortjent ferie... Og sikken en vejrudsigt... :0) Rgtig go sommer til dig, her står den efter arbejdsdagen på timer i haven... Krukkerne skal vandes, og så byder gemalen nok et glas vin regner jeg med... ;0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.