lørdag den 13. juli 2013

En drøm af en ferie

I juni måned tog vi på en uges rejse til Island. Ja vores tanker havde jo også været omkring en rejse til England, men en gammel drøm om at komme afsted til vulkanøen blev pludselig en mulighed, og så slog vi til.


Nu er det jo ikke en rejse-blog dét her... men jeg syntes alligevel at I skal se lidt billeder deroppe fra. Jeg er fuldstændig betaget af den smukke natur, og vi havde nogle virkelig store oplevelser.På denne tid af året forsvinder lyset aldrig på Island. Det var meget specielt at gå med solbriller omkring midnatstid, og meget svært at komme i sin seng om aftenen. Lyset ændrede sig kun - og det var helt perfekt for min søde mand som jo er en passioneret fotograf. Ja - vi havde begge kameraerne fremme konstant - men der er vist ingen tvivl om hvem af os der fik sin foto-drøm opfyldt. Min mand gik med èt stort smil hele ugen - det var virkelig godt at se. Og dét måske især da han kunne fejre sin (runde) fødselsdag deroppe... Det var vist den perfekte gave.Med så mange ting at se og en dag som var nærmest uendelig - så blev vi ret "brugte" i kroppen. Men vores hoveder var helt afslappede - og det var nærmest en meditativ oplevelse at være dér midt i den store natur. Man følte sig på én gang både lillebitte - og "på toppen af verden". Fantastisk.Island er ikke et specielt frodigt sted - og så dog alligevel. Meget er dækket af is, sne, lava og klipper, men hvis du kigger efter - så finder du masser af blomster. Og de er smukke. Måske fordi de er dér hvor man tænker "her kan der ikke gro noget".


Vi så det hele.... Vulkaner, gletschere, gejsere og varme kilder, fantastiske panoramaer, Atlanterhavet, Islandskeheste, får og lunder - og meget meget mere.


Og så mødte vi de sødeste og mest hjælpsomme mennesker deroppe.... smilende og glade, og stolte af deres land.


Så det er med et sug i maven at vi kigger på vores billeder fra turen... Nærmest som en forelskelse. Vi må derop igen..... det er helt sikkert.

*Håber også at I får nogle skønne ferieoplevelser*


13 kommentarer:

 1. Det lyder også som en fantastisk ferie i har haft.
  Dejligt med sådanne oplevelser og det giver minder for livet.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Også dejlig dag til dig Lonni - og tak for din hilsen.
   Ja - minder for livet, dét er det bestemt. Dén slags der får os til at smile og som kan mærkes helt ned i maven. Det er den bedste slags.
   Mange sommer hilsner fra Susan

   Slet
 2. Hold da på hvor er der smukt. Kan godt forstå du føler dig forelsket. :-)
  God weekend
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Island er det dejligt sted Birgitte - for både krop og sjæl.
   Sådan en tur skulle alle opleve.... man er som født på ny når man kommer hjem.
   Skøn sommeraften til dig.
   Knus Susan

   Slet
 3. wauw sikke billeder, han tager, han er godt nok en dygtig fotograf. Jeg har tit tænkt på Island som " der er jo ikke noget" - men med de rette briller på er der jo en masse! Nu forstår jeg fascinationen. Tak for kigget og god sommer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er meget smukt på Island Tulle. Men måske fordi at vores øjne er så vant til at se masser af farver, så er der ved første indtryk meget "gråt og kedeligt". Men bare vent... efter meget kort tid, når hverdagens stress har sluppet sig tag, og man lader sig selv opleve det.. så er der masser af farver og strukturer.
   Og lyset er fantastisk....
   Mange hilsner og god sommer til dig.
   Susan

   Slet
 4. Sikke nogle skønne billeder, man mister helt pusten af at se den smukke natur. Kan godt forstå at i havde en usædvanlig dejlig ferie deroppe.
  Kh Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha´ Heike.... Ja sådan en tur kan vi leve længe på. Dejlige minder.
   Sommerhilsner fra Susan

   Slet
 5. Sikke smukke billeder! Kan godt forstå at det var en dejlig ferie!

  SvarSlet
 6. oh hvor er det smukt fotograferet - sikke en natur

  SvarSlet
 7. Hej Susan.Vidunderlige billeder du viser.Kan godt forstå at i var begejstrede for turen,Skønne billeder fra den Islandske natur.
  Er selv lige vendt hjem fra 5 dage i London.Og en dag i Hampton.også en rigtig dejlig....og meget varm tur.har taget en masse billeder,og viser dem af nogle gange.God dag knus Jette

  SvarSlet
 8. Hold da helt ferie, nogle fantastiske fotos.... Det er svært at sige hvilket er det bedste, for de er alle fede... men jeg kan især godt lide det allerførste... Den ensomme islænder der majestætisk står og holder øje med jer... Super smukt... :0) det må have været en fantastisk oplevelse...

  SvarSlet
 9. Hvor er det nogle flotte fotos af en skøn natur!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.