lørdag den 26. januar 2013

Ynglings-ting

Min søde mand kan dét der med at forære mig gaver som bliver nogle af mine ynglingsting.
Det er virkelig skønt. På én eller anden måde lykkedes det ham at finde tingene selv eller opdage når jeg har fundet noget, som jeg har svært ved at lægge fra mig igen. Og så på én eller anden måde få det ubemærket med hjem eller leveret. Det sætter jeg virkelig stor pris på.


I julegave fik jeg blandt andre skønne ting, denne helt unikke "ege-kvist" Den er lavet af messing tror jeg, har de fineste blade, små agern, og en lille sløjfe og emblem. Dén havde jeg virkelig svært ved at lægge fra mig igen, da jeg så den på vores juletur til Fransk Livsstil. Det så han... og jeg følte mig meget heldig da jeg pakkede gaven op juleaften.


Lyset er ved at vende tilbage - og det er nu næsten lyst det meste af eftermiddagen. Jeg glæder mig, til det nu snart også er lyst når jeg får fri fra arbejde. Og indtil da - da vil jeg nyde lyset ekstra meget på mine fridag og i weekenderne.


*Rigtig god weekend til jer alle*

12 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig gave, du er heldig med din mand, det er ikke alle mænd der har den evne :-)
  Jeg er dog selv meget heldig i den retning.
  Kom lige til at tænke på at jeg et år til jul fik 4 gamle halvrødne havestole og en kollega fik et diamantur og vores chef undrede sig over hvad der gjorde forskellige kvinde lykkelige :-)
  Egebladene kommer da helt sikkert til at indgå i dine fine stilleben, på forskellig vis.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. HA... Ja det er godt nok forskelligt hvad kvinder bliver lykkelige over at få... Jeg ved også godt hvad jeg ville foretrække af de to ting du nævner :-)
   Og med egebladene har du ganske ret - dem kommer I til at se mere til.
   God lørdag aften
   Knus Susan

   Slet
 2. Hej Susan.Ja! jeg synes du har været heldig med sådan en betænksom mand.
  Skønne egeblade,og skøn sølvskål med dejlige forårsblomster.
  Som du skriver så går det den rigtige vej.Og i næste uge får vi plusgrader.....hurra.
  Rigtig god weekend til dig.Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Tak for din søde hilsen... Jeg vil nu sige, at selv om jeg glæder mig til lys - så ville jeg ØNSKE at sneen og frosten blev her februar måned med. Jeg glæder mig ikke til næste uge - for i min verden er regn og sjask ikke af det gode. Og regn og sjask ER jo alternativet til vinteren på denne tid af året. Og lige meget hvor meget man ønsker sig foråret skal komme - så kommer den jo ikke før senere alligevel.
   Og så vil jeg da hellere have en kold, klar og smuk dag når jeg nu skal fejre min fødselsdag - så er det immervæk sjovere at kører ud i landet og hygge sig.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 3. Det lysner, i morgen bliver det tøvejr, dine egeblade er søde - og det er din mand også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Nana - men som jeg svarede Jette... så er tøvejret ikke velkommen her hos os.
   Syntes egentligt det er ret trist at regn og sjask er hvad vi kan opleve den næste lange tid... det er hverken fulge eller fisk (vinter eller forår) for mig.
   Rigtig god aften.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 4. Ih,hvor er det en smuk egekvist:)
  Har du set de "forbroncede" husløg som LoPe har fået fremstillet -de er HELT vidunderlige! jeg tror du ville kunne lide dem!
  kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle.
   Ja du kan LIGE tro jeg har set de fine husløg som LoPe har lavet...Og hendes hyacinter. WAAURW.... Men desværre kun på billeder, da de var udsolgte da vi nåede frem til hendes julemarked. Jeg ved hun har lavet nye - og jeg er vild for at blive den heldige ejer af sådan én.. De er virkelig smukke og helt unikke.
   God weekend til dig.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. ja, det er så skønt at dagene blive længere dag for dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt... Jeg håber du får en dejlig weekend.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 6. Kan så godt forstå den var svær at lægge fra sig igen den smukke kvist.....og skønt din mand er så opmærksom.

  Lyset er bare helt fantastisk når altså ikke himlen er grå og trist og regnfuld som nu....men ja det går bestemt den HELT rigtige vej søde ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe.
   Nej vejret er ikke min kop the idag... hvis bare det var frost så ville det være meget bedre. Så ville sneen blive liggende og vi kunne nyde synet længe endnu. Men lyset - det er skal være velkommen :-)
   Tak for din søde hilsen.
   Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.