fredag den 11. januar 2013

Ønsker til det nye år.....

Et nyt år er startet og det bliver spændende hvad det bringer.... Jeg drømmer om en masse skønne oplevelser. Oplevelser med familien og gode venner, hjemme i vores hus og have  - og ude i den store verden.

På min lille liste over ønsker til det nye år, står et besøg på Livsstilmessen på Ledreborg. Det har jeg drømt om de sidste år - og drømmen lever videre.

Billedet er sakset på Ledreborg´s presseside - www.ledreborglivsstil.dk

Jeg har, ærligt, suget alt kraften ud af de billeder som jeg har set fra messen, men kan jeg mon overleve med den slags i år? Jeg drømmer om at tage afsted med min mand i hånden, kontanter på lommen og en skøn lang dag blandt de stemningsfulde boder.

Se mere om messen her

***

Jeg glæder mig også til vores ferieplaner skal på plads. En rejse med vores gode venner kunne være en særlig luksus. Sikke nogle dejlige dage det kunne blive - masser af oplevelser.
Vi drømmer om England - men det ved I jo. I har i den grad fristet mig, med jeres ideer til steder at besøge - og jeg øjner muligheden for at se nogle skønne engelske områder.
Der er virkelig mange fine steder derover, men nu er det jo ikke haver hele skal handle om... det vil mine rejsefæller nok frabede sig :-) Og foreløbig så kender de jo ikke noget til mine planer :-)

Billedet er sakset påTrebah Gardens´s hjemmeside - www.trebahgarden.co.uk

Èn af de haver som frister mig mest er Trebah Garden, som Sussi med bloggen Sussinghurst, anbefalede. Hun har selv haft æren at besøge stedet - og dér kunne jeg godt ønske mig komme forbi.

Nu er der bare at håbe, at brikkerne og planerne falder på plads - dét ønsker jeg mig også rigtig meget.

***
Og så drømmer jeg om en masse skønne timer i vores hus, have og orangeri. 


Tid til afslapning og nærvær, og tid til at nyde hvad vi har. Hus og have - blomster og ukrudt. Jeg vil nyde at have min dejlig mand, og mine skønne hunde hos mig. 


Jeg ved at vores gamle hund Sherpa, er ved at være på lånt tid - men jeg ønsker mig så inderligt at få lov at nyde endnu en middagslur i orangeriet med ham. 
Ja - dét ønsker jeg mig allermest.

*Jeg ønsker mig... mine ønsker*

18 kommentarer:

 1. Dejlige drømme. Jeg kan varm anbefale Livsstilsmessen på Ledreborg, der var jeg sidste år sammen med min mand. Det er den absolut bedste messe jeg nogenside har været på. Det var simpelthen så fantastisk og jeg ved at du vil elske det. Stemning og inspiration i lange baner. Der var kun 2 kedelige stande, en med aloevera og en med tupperware. Efter Ledreborg kørte vi til Honning og Flora som altid har ekstra åbent og pyntet op i haven i pinsen. Det ligger ca. 10min kørsel derfra. Det var også en fantastisk oplevelse som jeg nød i fulde drag. Vi overnattede derovre og næste dag besøgte vi Den røde lade. Det var også en spændende oplevelse, der var værd at køre efter, men rasende dyrt. Det var den mest inspirerne weekend vi nogensinde har været på, min mand var faktisk også imponeret over stederne vi var, selv om det var mig der havde valgt hvad vi skulle se :-) Det var iøvrigt det bedst tænkelige vejr.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Uha hvor lydt det godt... "den mest inspirerende weekend" - det er da virkelig noget:-)
   Og ja - rasende dyrt.. dét ved jeg. Derfor må det vist være mine fødselsdags ønsker... tilskud til sådan en tur :-)
   Honning og Flora drømmer jeg også om...
   Fortsat god weekend.
   Havehilsner fra Susan

   Slet
 2. Åhh jeg drømmer også om Ledreborg men det er nok desværre for langt for mig. Dejlige drømme og ønsker du har til det nye år, jeg tror jeg vil følge dit eksempel og prøve at sætte ord på mine egne drømme.

  Ha en skøn lørdag, heroppe hos mig sneer det igen.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-Mette.
   Heldige dig - SNE :-) Vi får kun lidt drys, men det er dejligt det er koldt igen. Jeg er ikke så glad for det våde og klamme vejr.

   Ja - nogen gange er det ikke så ringe at have en blog hvor man kan sætte ord på... Det er godt for mig kan jeg mærke.

   Og Anne-Mette - måske drømme går i opfyldelse, og vi ses på Ledreborg. Det kunne dag være hyggeligt.

   Fortsat god og snerig weekend.
   Knus Susan

   Slet
 3. Lyder som et dejligt år du går i møde. Et besøg på Ledreborg det må du altså få stablet på benene, det er så super hyggeligt og flot, pas på pengene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne.
   Du kan tro jeg også håber....det kunne være en super oplevelse.
   Mange hilsner og go weekend.
   Susan

   Slet
 4. Dejlige ønsker du har, jeg håber det lykkes for jer at komme en tur til England... med bare lidt haverelateret indhold ;o)
  Jeg får helt ondt i maven når du skriver om Sherpa. Vi måtte ta beslutningen om at aflive vores hund for snart 4 år siden. Det var så forfærdelig en oplevelse... for dælen hvor blir man glad for de kære dyr. Jeg er dog ved at være så langt nu, at vi snakker om at få hund igen til foråret :o) Jeg håber virkelig, at du får det sidste ønske opfyldt...

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ondt i maven og i hjertet.... det har jeg allerede ved tanken. Vi har nydt ham i 12 år snart, og han er vores dreng.
   Ja - vi har ingen børn, men hundene istedet... det bliver en frygtelig dag. Men jeg ville ikke undvære mine "børn" - alle de glade stunder og smil de giver mig... Det er det bedste jeg kan forestille mig.
   Så glæd dig til en lille ny til foråret - jeg glæder mig til at se billeder og hører om de sjove påhit den finder på. Så får du hjælper i haven, med at grave og flytte rundt på pinde og plastpotter.... det er sååååå skønt.

   Rigtig god weekend til dig.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Ledreborg har jeg besøgt en gang, og det var en fin tur. Turen går også til England igen i år - Hampton den store haveudstilling - glæder mig :) god weekend Anne Gine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor spændende Anne Gine.... Glæder mig til at høre om din Englandstur. Udstillingen i Hampton trækker også i mig - men det er vist ikke muligt.
   Også rigtig go weekend til dig.
   Hilsener fra Susan

   Slet
 6. Det er bare gode ønsker. Må de alle sammen gå i opfyldelse :-)

  SvarSlet
 7. "Drømmene har vi da lov at have" og dine er beskedne synes jeg. Jeg håber at især det du ønsker dig allermest går i opfyldelse - de andre skal nok komme - hvis ikke i år så lidt længere ude i fremtiden for de løber ingen steder:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth.... Dét var en dejlig kommentar.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 8. Hej Susan.Dejlige drømme du har.Ledreborg kan jeg kun anbefale...har været der flere gange,og der er så smukt ved slottet.
  England kan man ikke få for meget af.Har selv planer til sommer om
  Hampton Court i London.God aften til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Uha det lyder også som spændende planer.. Dejligt med noget at glæde sig til.
   Også god aften til dig.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 9. "If you can dream it, you can do it” - lyder der berømte citat af Walt Disney, så det er jo første skridt: ar drømme :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor har du ret Birgitte....
   Det er kloge ord.
   Hvis man ikke drømmer - så ved man ikke hvor man skal hen.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.