lørdag den 24. november 2012

"Julekunst" på Søndermølle

I denne weekend er der "Julekunst" på Søndermølle ved Viborg.


Der er masser at opleve, og noget for enhver - og kommer du forbi på Viborg-egnen, så syntes jeg du skal tage at kigge ind. Måske du finder den helt rigtige julegave..... :-)


Du kan møde min mor, som viser sin bronzekunst. Der er både store og små ting, og jeg tør godt fortælle at hendes små skulpturer er et hit i diverse haver rundt omkring.


Og så er der disse helt fantasiske "jule-fugle". De er flettede ligesom vi kender de gamle julehjerter, men med alverdens forskellige fuglearter. 


Jeg er en stor fan... De er så søde og unikke. Og jeg tænker de passer helt perfekt i en lille julehilsen. Måske man kan finde sin ynglingsfugl - eller kærestens? Jeg bliver ihvertfald så glad når jeg ser dem... og kan godt forestille mig de første mange hjem hvor de ville vække glæde. 


Der er også det smukkeste keramik. Sikke en rækker hér.... Lækker kvalitet, og masser af charme - sådan kan jeg godt li´ det.Personligt porcelæn er en lækker ting.. især nu om dage hvor mange køkkener er ret "stilrene".


Filtning og flotte håndlavede smykker kan du også finde.....


Og flotte malerier.....


Der er selvfølgelig fine fine juledekorationer, så du kan blive klar til advent. Masser at vælge imellem, og masser af variation.


Og hvad er et "julemarked" uden juletræssalg... ?? Nej vel - så det kan du også finde her.
Træet er jo et must i julepyntningen, og hvem skal ikke have både ét i stuen og ude i haven? Jeg skal ihvertfald. Det er utroligt fine træer - af den slags man sædvanligvis ikke kan få for mindre end en formue. Men det kan du her.. de er billige :-)


Så skal du have en hyggelig søndags-tur så kunne det hér jo være udflugtstmålet :-)

Åbningstiden er fra kl 10-17
Adressen er Vinkelvej 40, 8800 Viborg.

 *Rigtig god fornøjelse*

1 kommentar:

  1. Din udsmykning af ord og billede er mindblowing. Her din nævne alt er awesome jeg bare lide det. I julen du dekorere dit hus, så pænt det er fantastisk. Fra gulvafslibning proces alle kan dekorere deres hus nemt det er awesome og her er det en stor mulighed for at gøre dette.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.