tirsdag den 27. november 2012

Besøg hos Karsten Andersen i Lemvig.

Som jeg lovede, så kommer her lidt mere fra vores visit hos "Karsen Andersen - bolig og blomster" i søndags. Og jeg vil prøve at begrænse mig til lidt, for jeg har godt nok mange skønne billeder...
Der var som sædvanligt masser af inspiration at hente, og jeg håber I kan fornemme hvilket eventyr  butikken er...


Allerede ude fra gaden så vi butikkens "julekalender" - Zink vandkander fint pyntet med gran og et nummer. Det var så fint og meget charmerende. Gad vide hvem der har plads til sådan én derhjemme.. heldige dem siger jeg bare. Måske man kunne lave én bare til Adventspakkerne? Så er det kun 4 vandkander man skal finde plads til.....


Og så bliver jeg jo draget af de flotte gevir, opsatser og skind som man ser overalt for tiden. Jeg ville virkelig gerne eje sådan en flot én... se bare dem fra då-dyrene. De er super fine syntes jeg. Men jeg håber stadig at møde en gammel jæger som kan forsyne mig med et par stykker..... måske jeg er heldig en dag. 


De passer så fint med det rustikke.... og bløder de op for dét som er lige lidt for romantisk i stilen til mig.... 


Julestemningen var over alt, og der var virkelig som Alladin´s hule...  Masser af små skatte gemte sig, og der dukkede hele tiden noget nyt op.


Jeg elsker den slags butikker - dem hvor varene ikke står på lige rækker. Varene er godt nok oftest nye her også.... men man får følelsen af det er noget helt unikt man har fundet. Og følelsen når jeg shopper.. det er nok dén der får mig til at forelske mig i noget...Sådan et skab ville jeg gerne eje... og indholdet. Masser af små vaser - så er det nemlig ingen sag at få havens blomster til at pryde hele huset. Og når de står dér.. tomme.. så er de jo også rigtig fine syntes jeg.


Jeg har de sidste år, flere steder set forskellige "balsamerede" roser. Enten har de været i voks, eller også har de fået en form for lak. Egentligt er det ikke lige min smag, men disse her var helt vidunderlige. Men de gør sig jo også fantastisk når de står i sådan en stor bukket.... Et frisk pust i juledekorationerne.


En anden fordel ved at have kameraet fuldt at billeder når vi kommer hjem fra sådan en tur er, at jeg kan huske hvad jeg har oplevet. Sådan en ekstern harddisc.....  Min hukommelse er ikke den bedste, og især når man får SÅ mange indtryk på en dag. Så nu glæder jeg mig til at dykke ned i billederne, og få genopfrisket alle de gode ideer jeg fik på dagen. For på fredag  - så skal jeg selv have pyntet op til jul.


Og ja - indlægget her er kommet lidt sent ud til jer. Men det er for at aftenen er gået med at få monteret dén skønne, og længe eftersøgte ting, som vi fandt i butikken.
Men dén må I høre om i næste indlæg.... :-)

* Fortsat god aften *

9 kommentarer:

 1. Den butik kender jeg godt og er jeg i Lemvig skal jeg bare derind :-) Du har bestemt ikke overdrevet, den er helt fantastisk på alle årstider.
  Kærlig hilsen
  Anette fra "Fru Pedersens have"

  SvarSlet
 2. Fin forretning! Og så er du god til at lave cliffhangers. Nu venter vi allerede spændt på næste indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fnis... ja spændingen er jo udløst nu. Men det er godt at have noget til gode.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 3. åh hvad, hva' er det for en ting - spændende.
  Gad godt besøge den butik, fantastisk med vandkanderne :)

  SvarSlet
 4. Gode billeder, og en super butik. Skabet vil jeg give dig ret i kunne være rart at have med indhold. Glæder mig til at se dit fund...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hilsen Susanne....
   Ja sådan et skab - ikke dårligt at få inden for døren. Så skulle der rigtig hygges om det skulle der.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Ja og de er så venlige alle der ekspedere der nede

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.