fredag den 10. august 2012

Fyn er fin - og Bobby er min :-)

Vi har været på tur på Fyn. Herligt at se så mange smukke steder, og sikke hyggeligt det har været. Hyggeligt at besøg gode venner, og hyggeligt at tage af sted ud i det blå. Bare os to.


Vi havde flere smukke steder i tankerne og flere gode og spændende butikker som vi gerne ville besøge da vi drog af sted – og så måtte vi jo se hvad turen bragte os forbi.


I Svendborg vidste vi at der lå en spændende butik Rosenhøj. De har en masse skønne ting – antik, curiosa og loppefund. Vi kom forbi som de netop var ved at tømme bilen efter en indkøbstur til Belgien, og der var mange utroligt skønne ting imellem.


Butikken var også fyldt at skønne ting, og der var masser af gode fund og inspiration at hente.


Der var masser af fine motiver.....


Smukt gammelt glas, masser af fajance, zink og møbler osv. – og det var kun vore begrænsede plads i bilen, der gjorde at vi ikke også¨købte både stole og borde.


Men oppe i det fjerneste hjørne fik vi øje på en skøn gammel tøjhund med hjul. Den havde uden tvivl været éns bedste ven, og at måle efter det slid som den havde på hoved og ryg, havde den været meget højt elsket.

"Bobby"

Den havde det herligste blik – og dén måtte jeg jo bare eje. Da den var kommet fra England, besluttede vi, at det da måtte være en ”Bobby”. Og sådan gik det til at Bobby blev den tredje hund i vores flok.


Er du til skønne gamle ting og masser af patina og sjæl i din indretning – så kan jeg varmt anbefale dig at kigge forbi hos Rosenhøj. Du bliver ikke skuffet.

*Fortsat god aften*

7 kommentarer:

 1. For et utrolig koselig sted og ja DEN hunden hadde jeg også villet ha. God helg !

  SvarSlet
 2. Jo jeg bliver sandelig skuffet, jeg er jo lige hjemvendt fra Svendborg men den butik har jeg altså "misset" - ØV! Men skønt at se dine billeder og jeg er helt sikker på Bobby får et dejligt hjem :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bobby er flyttet god ind kan jeg love Fru Friis :-) Men det er rigtigt.. dén butik må du ikke snyde dig selv for. Den er skøøøn :-)
   Hilsen Susan

   Slet
 3. WoW - I cant wait to get back to ROSENHOJ !!!!!

  SvarSlet
 4. If you like anything you see call Marie on
  +45 6220 1954

  SvarSlet
 5. Herligt indlæg for en Fynbo der er langt hjemmefra:-)Lækre loppe-sager/billeder. Der kaldes minder frem; af datteren min foreviget ved det gule the-hus ved Valdemar slot, da hun blev gift.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som dejlige minder fra et skønt sted... det er da også bare drøn romantisk dernede. Og Fyn - er jo fantastisk dejlig.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.