lørdag den 18. august 2012

Èn fugl i hånden.....I går fandt jeg en lille, og meget ung, blåmejse på jorden – den sad bare og så helt forpjusket ud. Fjerene strittede, og den lignede én der var lettere stresset.


Det var lige ved siden af Orangeriet – så måske den havde været i glasset? Det har vi ellers ikke oplevet før, men det da bestemt en risiko. Da den ikke viste tegn til at ville flytte sig, valgte jeg at tage den op, og undersøge den meget meget forsigtigt. Den virkede heldigvis okay – ud over at den var lidt omtåget.

Heldigvis lød det ikke til på de andre fugle, at der var katte eller andre farlige ting, i farvandet, og jeg satte den derfor på det mest sikre sted, jeg kunne tænke mig, under den store kaprifolie. Og så lod vi den få fred.


Senere var den væk – og vi håber selvfølgelig at den igen er i fin form.

Men hvor jeg bare ikke kan li´ når de sidder dér – uden at flytte sig, og uden være ”vilde”. Så vil jeg meget hellere ha´ ti af dem på taget.

4 kommentarer:

 1. Jeg tror på din redningsmission er lykkedes og den har fået det pusterum der skulle til for at fortsætte sin videre færd ud i livet. Hvor er den bare yndig... :o)

  SvarSlet
 2. Halløj for en hyggelig blog, så her kommer jeg igen :) Hvor er den dog bare kær den lille fugl, håber den får et langt og lykkeligt liv, trods den hårde start!
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Du skal være så velkommen :-)
   Mange hilsner
   Susan

   Slet
 3. Ja, jeg er så enig...har opplevet det samme. Vi lavet et lite rede som vi satte et stykke opp i en busk i haven. Den lille fuglen var der neste morgen også, så vi gav den litt vand med en pipette og mosede en lille mark til den. Den drakk litt og spiste litt, men virket ellers slapp og stille. Den døde i løpet av natten. Heller ti på taket ja...så er de iallefall friske, raske og vilde!

  SvarSlet