søndag den 25. marts 2012

Sommertid

Sikke noget helt helt fantastisk vejr vi har nydt idag..... Sikke mine energidepoter er blevet fyldt op og sikke jeg har nydt at nusse rundt derude. Altså... sikke glad jeg er :-)


Orangeriet er klar til foråret, og vi nyder at være derude. Vores skønne gamle seng er igen blevet fyldt med dejligt store puder og tæpper, og krukkerne er efterhånden ved at rykke uden for. 


Mange af krukkerne står på trappen op til Orangeriet. Sådan skulle det være - det vidste jeg allerede da vi lavede trappen. Og det er blevet godt syntes jeg - og jeg kan lige forestille mig det bliver endnu flottere når alle tulipanerne springer ud. Og det sker nok snart.

Ja Lukla er jo med i haven - med gravid mave og godt humør. Hun har fået et tæppe på trinet, så hun ikke ligger på de kolde fliser. Så maven ikke bliver kold. Men alligevel så smutter hun jo rundt hele tiden - det var ikke nemt at holde hende på tæppet. 


Håber også I har haft en dejlig dag derude?


7 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud - jeg kunne godt have brugt sådan en lækker seng i mit "orangeri" for, du godeste, hvor er jeg træt i alle mine gamle knogler - jeg har det meste af dagen gået med rumpen i vejret og klippet staudetoppe og hevet græs op osv osv - jeg tror jeg sover godt i nat ;)

  SvarSlet
 2. Det er lige til at blive misundelig over. Altså på den gode måde ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser dit orangeri skønt ud og du har fuldstændig ret i, at det bragende godt ud med krukkerne på trappen foran :-)

  SvarSlet
 4. Kære Susan.
  Jeg har haft en dejlig dag i haven og på terrassen med et glas rosé, nu er det for alvor blevet forår. Jeres skønne orangeri er virkelig kommet til sin ret, og god idé med de espalieret frugttræer jeg lige kan ane i billede til venstre.
  God Aften
  Henrik

  SvarSlet
 5. Jeg ved godt man ikke må bande, men hold nu helt k..., hvor ser det bare skønt ud med orangeriet, og trappen med krukkerne op til :-D
  Sikke hyggeligt med en seng i orangeriet. Sådan en´ har jeg kigget efter til mit drivhus, men det er ikke til at finde (til fornuftige penge altså) Men hvem ved det kan jo være jeg er heldig en dag.
  Nuttet hund du har :-D
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 6. Er helt misundelig på dit skønne orangeri - bare lige sådan et jeg ønsker mig! Det søde hvide lam du har, hvad er det lavet af og hvor kan det købes? Ønsker mig simpelthen sådan et. Kh Anne

  SvarSlet
 7. Wow - det er hygge. Det ser supergodt ud, og hvem ku ikke tænke sig at ligge der mellem alle tæpper og puder og ta en lille lur... jeg ku ;o)
  Og sikke en entre... smukt med alle de krukker... i det hele taget glæder jeg mig til at se mange flere billeder fra din skønne have :o)

  Ha en go aften....

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.