lørdag den 31. marts 2012

Hvad haven gemmer....

Når alting er grønt og frodigt - så ser man slet ikke de små gemmesteder. Fuglenes gemmesteder.


Dénne fine rede - sikkert en solsort´s værk, anede jeg ikke var der. Ja - godt nok opholdt vi os ikke så meget på terassen sidste sommer, men jeg plejer alligevel at have en fornemmelse for, hvor rederne er.

Det er tydeligt at hostablade var et godt materiale. Og derud over er der hundeuld, plastic, græs og grene.Utroligt godt lavet - og rigtig godt gemt.


Og her boede en gærdesmutte - i brændeskuret. Den var meget hemmelig - og godt gemt. 
Gærdesmutten pøvede ihærdigt at undgå vi opdagede den - og vi håber vi lod den være i troen :-)
Tror desværre ikke den er attraktiv for den iår, da brændet er "sunket" en del siden. Men jeg har da set både musvitter og blåmejser tjekke den ud. Ja - det kan da godt være de kan klemme sig derind.

Har du fundet noget hemmeligt i din have?


4 kommentarer:

 1. .......jeps - en rede i hækken ind til naboen.......håber ikke kattene i området også har opdaget den. Skønt at der er liv i haven også i det skjulte ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Jep! En solsorterede i toppen af et beskåret asketræ. Desværre blev jeg nødt til at fjerne den, da der skulle udbygges med en meget fin mejsekasse! Sådan er verden så uretfærdig mod de små selvbyggerne... ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg fandt i vinter en fuglerede i den temmelig forvoksede vin, der gror op af huset i vores nye have. Jeg blev nødt til at fjerne reden, fordi jeg fandt det nødvendigt, at få styr på vinranken.

  Tror ikke der bliver bygget fuglereder i vinen mere i dens nuværende form, men fuglene har heldigvis så mange andre muligheder for at bygge reder i haven :-)

  SvarSlet
 4. Glemmer aldrig da jeg sku ha tyndet ud i vores gamle klematis som havde stået på grunden i mere end 30 år iflg. naboen. Ved ikke hvor mange gamle møre fuglereder og døde grene, blade osv. der væltede ned i hovedet på mig..
  Håber de bygger nogle nye, når tiden kommer :))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.