mandag den 5. marts 2012

Ny blog om pavilloner, drivhuse & orangerier.

For noget tid siden skrev jeg om et spændende projekt som vi var igang med, sammen med Pavillon Danmark. Og nu er projektet "kommet på banen" - en ny blog for alle med pavilloner, drivhuse og orangerier. Bloggen er tænkt som et sted hvor man kan få en masse inspiration og gode tips. Der vil være en masse flotte billeder, indlæg og artikler med aktuelle og interessante emner. Ja - lige alle de ting som jeg selv ledte efter dengang jeg susede rundt på nettet og samlede inspiration til vores Orangeri, og nu - hvor jeg opdager hvor meget jeg slet ikke ved noget om :-)

Pavillon Danmark stiller bloggen til rådighed for os "brugere". Siden er stadig "ung", men jo mere vi bruger den - jo mere spændende bliver den.
Foreløbig er det os der er ambassadører der kan skrive indlæg, men skulle du sidde inde med gode ideer eller emner som du tænker vil være spændende for andre at læse, så skriv til Pavillon Danmark.

Vi har hjulpet med opstarten, men er nu "kun" almindelig skribenter. Jeg syntes det er en rigtig god og spændende ide, og derfor håber jeg selvfølgelig at I syntes om bloggen.


5 kommentarer:

 1. Den blev fluks føjet til bloglisten, det ser rigtig spændende ud :o)

  SvarSlet
 2. Den skal jeg straks se næreme på . :-)
  Ha´en dejlig mandag
  Kram Birgitte.

  SvarSlet
 3. Ser spændende ud! Har også været inde og lure, man kan jo altid få en idé eller to...

  SvarSlet
 4. Mon ikke man kan få en masse gode idéer der... jeg vil i hvert fald kigge nærmere :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.