søndag den 18. marts 2012

Smuk påskepynt

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke gør så meget ud af påskepynten herhjemme. Og det er ikke fordi jeg ikke elsker årets højtider - det gør jeg nemlig. Men påsken er bare "meget gul" og den gule farver er bare ikke mig.

Heldigvis er der begyndt at komme flere fine og meget smukke ting frem som relaterer til påsken - og som vel og mærkede ikke er gule. Så dér vil jeg samle en masse inspiration i år, og måske der ligefrem bliver pyntet lidt op :-)


Butikken Frøken Klara har lige den slags som jeg tænker på. Se bare disse fine æg af zink - de kan delses og kunne da bare være helt fantastiske med en perlehyacint eller én anden lille forårsbebuder plantet i. Eller hvad med nogle lækre hjemmelavede chokolade æg :-) Jeg syntes der er så skønne - helt enkle og meget dekorative, og passer perfekt til mig og min stil. 

Og gæt engang... du kan vinde dem i en Give Away hos Frøken Klare. 

Jeg gad godt at være den heldige :-)

3 kommentarer:

 1. Wauw hvor er de fine :-) jeg kan heller ikke have gul så jeg har lavet mine egne i gips herefter er de så dyppet i kaffe der er blevet så gode

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en god ide..... Hvordan former du dem? Er det rundt om noget eller?
   Hilsen Susan

   Slet
 2. Jeg er fuldstændig enig i det du skriver, når man ikke er så meget til det gule, kan det været meget svært at finde nogle fine alternativer til at pynte lidt op med ifbm påsken. De zinkæg du viser her er da bare helt fantastiske og super anvendelige, dem vil jeg også gerne have fingrene i.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.