tirsdag den 7. november 2017

Snoller for havefolk

Uhhh jeg er bagefter herinde.... men der sker så meget omkring mig, og jeg forsøger at følge med i det hele. Så det er faktisk helt tilbage til forrige weekend at vi var på besøg hos keramiker Helle Nørby, men "nyt indlæg" eller ej - så må jeg altså bare vise jer billederne. 


Ja Helle er en af de mange kunstnere der virkelig kan trylle. Jeg elsker jo faktisk alt hvad hun laver, for det er de ting som kan gøre en smuk have endnu smukkere.


Helle har vi kendt i nogen år efterhånden, og da hun skulle have taget billeder af hendes nye produkter til hendes webshop, ville vi selvfølgelig gerne hjælpe hende.


Imens min søde mand Jesper ordnede i kamera og lys for at blive klar til de officielle "skud", kunne jeg lige så stille liste rundt i både værksted og showroom ... ja altså liste rundt alt imens jeg forelskede mig i både det ene og det andet. Typisk mig vil jeg bare sige.


Jeg er én af dem der "shopper" med både fingrene og øjnene (forsøger også at få fornuften med på banen) og den glatte glasur har altid lokket helt vildt. Jeg MÅ bare røre ved dem. Og så var det jo at Helle begyndte at lave de runde sten.....  og de er bare en helt perfekt håndfuld - rund glat og fin.


Ja det er lige som snoller faktisk...  som en slikbutik for havefolk.


De nye ting bliver vist snart lagt frem i Helles hjemmeside og når jeg nu også tænker på hvad der rør´ sig mht interiør og indretning så tror jeg hun igen har ramt plet. Det er så enkelt og pænt, og så er det bare "sig selv" og "sit eget".


Jeg får altid kriller i maven og en "iiiiihhhhh jeg drømmer" følelse når jeg står imellem det hele.... og heldigvis var der også plads i bilen til én af de fine ting da vi skulle hjem igen.


Dét der er ved stenene... det er nok den der sanselighed som de udstråler. Ja for mig er de ligesom en magnet - og når jeg går forbi dem der ligger i vores have så kan jeg ikke lade være med at smile.


De gemmer sig på stierne, ligesom klinkerne gemmer sig under det blanke spejl i spejlbassinet. Vi har også et par runde sten som gør sig godt i vores opstillinger - og som snild kan gøre det som en smuk servietholder på en blæsende sommerdag i haven.


Nogen som har gættet hvilke af de smukke ting vi elskede SÅ højt at vi måtte ta´ den med hjem? Ja .. den er med på ét af billederne her, og snart så skal I da også lige se den på sin nye plads i vores lille have.

For en go´ ordens skyld... så er det ikke et sponsoreret indlæg. Jeg er bare stor stor og forelsket fan, som meget gerne deler hvad der giver mig haveglæde og hvad jeg selv syntes som gør vores have ekstra smuk.☺ Happy gardening ☺

5 kommentarer:

 1. Uha, sikke lækkere billeder fra Helle.
  Er ved at lave ønskeseddel og tænk sig, den starter som altid med en masse fra Helle Nørby.Hun er meget vanedannende.
  Knus Heike

  SvarSlet
 2. Ja, forstår virkelig godt din begejstring.
  Der er jo intet man ikke kan lide ..
  Nu vil jeg også begynde, at drømme
  Kram
  Sanne

  SvarSlet
 3. Sikke smukke ting..kan godt forstå du bliver fristet ;0)
  Jeg tror måske I nuppede noget med en guldsmed med hjem :0)?

  SvarSlet
 4. Ih altså. Hun er altså bare SÅ dygtig, hende Helle :)
  Jeg tror at det er den sten der ligner den er af irret kobber, som I tog med jer hjem (det var den jeg ville snuppe med, hvis jeg havde muligheden ;) )

  At flette kunsthåndværk ind i sin haveindretning, er jeg ret stor fan af, og gør det også selv en smule….og der er mere på vej ;)

  SvarSlet
 5. Hej Susan.
  Jeg er også stor fan af Helles flotte arbejde.
  Jeg fylder rundt næste gang, og håber meget jeg får en af de fine pigsten hun laver i gave. Den vil nemlig både kunne minde mig om min fest og om giveren, på en måde, som ikke ret mange gaver ellers kan. Det giver mening gør det ikke? Jeg er vild med hendes arbejde i hvert fald.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.