torsdag den 30. november 2017

En smuk smuk morgen.....

Det var godt nok en ualmindelig smuk morgen idag. Rimfrosten og den frostklare luft sørgede for magien sammen med solens første stråler - det var eventyrligt. 


Ja jeg opdagede hvor smuk dagen allerede var, da jeg lå i sengen og prøvede at vågne op. Dagene starter langt fra tidligt når jeg har besøg af "min dårlige ven helbredet" - og det har jeg i denne uge. Nætterne er ikke så gode, så det er først op af formiddagen jeg så småt vågner op, men i dag slog jeg øjnene op til Tante Grøn´s smukke morgen-billede på Instagram - det lokkede mig op, og ud at nyde det selv.


Hundene var også særligt glade for at komme med ud....  De ELSKER frost og sne. Ja sneen måtte de vente lidt med, men den frosne plæne er bestemt også tillokkenden.


Det går ikke stille for sig, men da naboerne er på job, så får Lukla lov at larme lidt. Glade hunde er guld værd - og jeg kan ikke andet end at smile når de suser rundt og rundt og rundt :-)


Det magiske lys havde ret lang "brændetid", så selv om jeg bevæger mig med sneglefart nåede jeg at få taget lidt billeder af nogle af mine juledekorationer i haven.


Alt ser bare smukkere ud når det er dækket af iskrystaller og luften er så klar, og pludselig syntes jeg faktisk at mine bestræbelser på at gøre haven juleklar er lykkedes.


Magien har indfundet sig - selv uden sneen. Ikke så ringe en opdagelse i sådan en lidt langtrukken og ærgerlig uge :-)


Alle havens græskar har fået hofpladsen på den gamle jernseng. Måske de "smelter" når frosten sætter ind sådan for alvor, men så bliver de fluks fjernet. Ja - jeg er ret overraskede over at de ikke er det mindste bløde endnu, men måske sorterne er lidt forskellige.


Hundene har gået i pendulfart ud og ind af havedøren hele dagen - ja særligt Sarpa finder stor glæde ved den frosne have. Man kan næsten se hende smile når græsset knaser under hendes poter... men ja den følelse kender jeg jo også under mine støvler.


Lukla som på sine "voksne dage" er blevet mere magelig og glad for at ligge ved brændeovnen, afventer vist lige noget sne inden hun går helt i selvsving. Men hvis man ønsker sig det nok - så skal det nok komme. Ja dét er da positivt ved sådan en uge - man kan hygge med hundene, og få lov at nyde de særlige dage.


Flere juledekorationer blev fotograferet - de kommer i de næste indlæg :-)

Jeg håber også I har haft mulighed for at nyde dagen. Efterårets sidste dag - dagen inden vinteren for alvor starter ifølge kalenderen. I morgen må jeg tænde alle vores lyskæder i haven - noget jeg glæder mig virkelig meget til, og i morgen er jeg forhåbentlig meget bedre end i dag. Jeg tager én dag af gangen - og måske to i hop, hvis vi er heldige at få lidt sne fra oven.

HAPPY WINTER 

3 kommentarer:

 1. Altid smukke billeder fra jeres dejlige have.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 2. Rimfrost pakker det hele ind i magi, så det bliver ekstra smukt. Flotte græskar du kan fremvise :-)
  Hunde og sne er ofte en skøn kombination. Jeg har selv haft hund. Og fjernet et utal af sneklumper under poterne! ;-)

  SvarSlet
 3. Åh, sikke heldig du har været med frosten. Det må helt sikkert have givet et lillebitte energiboost at vågne op til. Her blev det ved forhåbningerne og udover tåge, var der ikke noget smukt at vågne op til. Men mon ikke det kommer inden længe. Håber jo som altid på masser af sne, lige som tibbe pigerne.
  God bedring. Knus Heike

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.