søndag den 21. august 2016

Sikke en god ferie....

Ihhh hvor har det været en god ferie.....  Vi har hygget os hver eneste dag og vi har virkelig fået slappet af. 


Mange oplevelser og indtryk rigere sidder jeg nu her i sofaen og forsøger at gøre mig mentalt klar til hverdag igen i morgen.... den spændende håndbold finale i tv er en god hjælp skal jeg hilse og sige. Jeg har mange billeder i kameraet som jeg glæder mig til at vise jer, og indtil de lige bliver hentet over på pc´en, så får I lige lidt flere fra vores skønne dage ved Vesterhavet.


Vi boede i en ferielejlighed på feriecenteret Tranum Klit, og det var alletiders. Skøn sted med en fantastisk beliggenhed. Ikke noget dyrt og fancy, men når alt er rent og pænt, og man kan hygge sig der, så behøver vi ikke mere. Hundene var meget velkommen - og hvis de ikke var, så var vi slet ikke interesseret i at være der.


Stranden og det smukke smukke Vesterhav lå kun 50 meter fra lejlighederne og det var perfekt. Der er nu noget ganske særligt over at gå tur ved vandet inden morgenmaden.... og nååe ja, også om formiddagen, eftermiddagen og om aftenen :-)


Sent om aftenen når vi var helt alene ved vandet fik hundene lov at gå uden snor. Ja vi ved godt at de egentligt ikke må...... men så stor en strand og ingen mennesker og dyr i sigte, så kunne vi ikke lade være. Og bare rolig - de gik ikke i vandet så det "Blå flag" var ikke i fare ;-)


Ja de tog sig kun ganske få spurteture, for de ville vist også gerne bare nulle rundt og holde en afslappet ferie. Med et par byhunde som stort set altid er i snor, er det virkelig dejligt at kunne trisse afsted med dem uden snoren. Det er så afslappet ... og de gik jo nærmest tættere på os end hvis de havde haft snoren på. Afsted på tur sammen... så følges man jo ad :-)


Vi missede ikke én solnedgang..... de var virkelig smukke og et stort tilløbsstykke. Aftenlyset trak dog kun én fotograf til sig..... min søde mand.


Og imellem billeder af havet kunne jeg jo godt lige bestille et par portrætter af hundepigerne. Billederne af mig.... ja det er rigtige ferie billeder. Ingen makeup og vind i håret - dejligt afslappet.


Nu skal jeg kigge lidt billeder fra kameraet... og nyde hele ferien endnu engang.

*Hvad er dit bedste feriebillede?*

7 kommentarer:

 1. hyggelige stemningsbilleder :)

  SvarSlet
 2. Det var vist ikke kun de tobenede der hyggede sig på ferien-skønne billeder :-)

  SvarSlet
 3. Ih... Det ser bare godt ud og selvfølgelig skal hundene da have lov at luftes uden snor i det regi. Solnedgange ved Vesterhavet er noget af det bedste i Danmark. Simpelthen.
  Mit bedste feriebillede....... ? Hmm.... Kommer på min blog snart, det var heller ikke nogen dårlig ferie 😀

  SvarSlet
 4. Mit bedste feriebillede var da vi åbnede haven op, for første gang. Det har gjort stort indtryk at snakke med andre haveinteresserede. Meeen jeg har også været på Kreta 😄

  Sensommerhilsen Maria

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder, fra en helt sikker skøn ferie.
  Håber ikke at opstarten på hverdagen har været alt for slem igen.
  Knus Heike

  SvarSlet
 6. Nu ved jeg jo ikke hvordan du plejer at se ud, men jeg synes du er rigtig smuk 'au naturel'. Dejlige billeder , sikke en nostalgi efter den danske natur .

  SvarSlet
 7. Nu ved jeg jo ikke hvordan du plejer at se ud, men jeg synes du er rigtig smuk 'au naturel'. Dejlige billeder , sikke en nostalgi efter den danske natur .

  SvarSlet