søndag den 28. august 2016

En sjælden sensommer aften

Lige nu står det ned i stænger.... virkelig vildt. Det lyner og tordener og den lækre aften som vi nød i aftes virker pænt langt væk lige nu. Men det var også én af de aftener hvor vi bare hyggede os særligt godt i vores lille Orangeri. 


Selv om temperaturen ikke var de svimlende 27 grader som de tidligere dage havde budt på, så var det alligevel dejligt at kunne sidde ude under åben himmel og grille. Og da temperaturen og duggen faldt så trak vi da bare inden for i Orangeriet.


De levende lys luner rigtig godt - både på temperaturen og på krop og sjæl. Det er SÅ hyggeligt og man ønsker at sådan en aften ikke skal ende igen. Man snakker så godt i stearinlysets skær :-)


Og det er netop sådan nogle aftener her som gør at vi elsker vores lille Orangeri så højt. Uden det havde vi ikke siddet og nydt sommeraftenen så sent i aftes, og uden det havde vi slet ikke siddet uden i styrtregnen som nu. Ja sommeren bliver forlænget i begge ender med adskillige uger - ligesom dagene bliver forlænget med adskillige timer.


Vi har det bare godt her - både vi, gæster og hundepigerne. Hundene har deres egne foretrukne pladser og særligt en go´ rolig plads på hylden er altid et hit for Lukla.


Vi håber på flere aftener som denne.... og vi tror på det. Men uanset så skal man jo huske at nyde dem der kommer som var det den sidste denne sommer. Det bliver bare mere intens - og ekstra skønt og hyggeligt.


Aftenen blev afsluttet med en sommerdrik - Geranium Gin og Rosen Limonede

*GO SØNDAG*

6 kommentarer:

 1. Hej Susan.Det ser da bare hyggeligt ud med levende lys i jeres skønne orangeri.
  Ja!! det gælder bare om at nyde alle de smukke aftener inden det er forsent.
  Vi nød en dejlig dag i Kbh. da der er Havnefestival her i weekenden.
  En skøn sejltur rundt i de smukke kanaler.Og masser af glade folk allevegne der nød den smukke dag.
  Det gælder bare om at nyde alle de tilbud der er overalt.
  Rigtig dejlig søndag til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh havefestival. Det lyder rigtig skønt. Der er nu også noget over sådan en tur rundt i kanalerne i københavn. Jeg har ikke gjort det siden jeg var barn... men jeg mindes at der var en rigtig god oplevelse som jeg satte meget pris på.
   Vi må nyde hvad vi kan - når og hvor vi kan.
   God og skøn aften
   Susan

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud med de stemningsfyldte billeder du viser - vi nød den smukke aften under åben himmel med Claus Dalbys bog "Vis mig dit drivhus", men da vi måtte fortrække ind pga duggen satte det endnu mere gang i snakken om et orangeri - en gin og tonic nydes nu bedst, når man ikke fryser blev vi enige om ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt... man kan skal ikke fryse.
   Et orangeri... det er en fantastisk ting som giver ikke blot lidt varme og afskærming for vind og dyg, det er også et pusterum og en luksus som jeg selv sætter stor pris på.
   Det bliver spændende om jeres tanker bliver til planer - og tilsidst til et glashus til jer.
   KNUS

   Slet
 3. aj, det er da bare råhygge.... lige nu regner det voldsomt meget her...og jeg er bange for at der nok er vådt i mit drivhus nu, drivhuset er sådan et halvt et der sidder på huset, og når det regner så stærkt så kan tagrenden ikke nå at føre vandet væk... og pjask så løber det over, værre end Niagara...og det selvom tagrenden ER renset.... uf, jeg har vist frøposer og diverse på skrivebordet under Niagaravandfaldet.... må hellere liste derud når det stilner af

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh... ja der kom en del vand.
   Håber ikke I sejlede helt væk, og at frøposer og andet godt overlevede vandfaldet.
   KNUS

   Slet