torsdag den 14. april 2016

Tre senge på stribe

For få dage siden blev jeg færdig med endnu en hundeseng, og med to ekstra i huset som stadig ikke var sendt videre ud til nye ejere, så var der pludselig plads til endnu et "gruppebillede". 
Hundene var klar - og det var jeg også. 
Sengene er nummer 27, 28 og 29 i rækken, så den næste som bliver færdig er et lille jubilæum. 

Jeg er så glad for at læse hvordan nogle af jer i min lille "Give away" har valgt mit indlæg, om mit projekt med de hæklede hundesenge, som dét I syntes bedst om. Projektet betyder meget for mig og er derfor kravlet med ind på bloggen. 

Der er enorme udfordringer for KAT-Center for tiden, da de endnu engang er blevet opsagt af deres udlejer. Et stykke land er inden for rækkevidde, og jeg håber sådan at deres drøm og ønske om at blive landejere - istedet for blot lejere kan blive virkelighed. Det vil gøre en stor forskel for dem, og deres arbejde for at gøre livet for gadehundene bedre og meget sundere, vil blive en stor bekymring mindre. Derfor hækler jeg videre.... alt hvad jeg kan. 

Du kan se mere om mit lille projekt HER - og se mere til mit hjertebarn. Du kan stadig nå at deltage i min lille "Jubilæums give away" - hvis du  da ikke allerede har været inde og skrive en hilsen. Jeg finder en vinder på lørdag - og jeg glæder mig. 


Du kan vinde enten den nye skønne bog om drivhuse eller 2 billetter til livsstilsmessen på Ledreborg. Jeg håber I syntes det er skønne præmier - for jeg vil gerne give jer noget godt. Du kan deltage ved at klikke på billedet herover og skrive præcist hvilket indlæg du har nydt mest på min blog.  

*Snart weekend - snart mere fri til at nyde foråret*

2 kommentarer:

  1. Skønt med et hjertebarn. Jeg går også og overvejer forskellige muligheder for at finde mit hjertebarn. Dine hunde er skønne, jeg skal desværre aflive min Bella idag grundet hendes dårlige hjerte. Det er en stor sorg, godt jeg har min have i dag - så mine tanker kan bruges der når det bliver for tungt.

    God weekend til dig!

    SvarSlet
  2. De er simpelthen fantastiske dine hundekurve, og så dejlige farver du bruger. Det er flot det engagement du ligger i projektet, thumbs up til dig, og alle de dejlige input du giver os. :0)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.