torsdag den 2. juli 2015

Når man kan se der sker noget.....

Det er ingen hemmelighed at vores have har været temmelig forsømt i dette forår og sommer. Ikke noget der gør mig glad - men omvendt så har jeg lært at leve i nuet, og nuet lige nu hedder hundehvalpe af den skønneste slags. Og efterhånden har vi også fået indhentet noget af det forsømte, og det er da utroligt givende at man så tydeligt kan se man har været i gang ;-)


Den anden dag brugte jeg hvalpenes middagslur på at ordne foran huset. Det var ikke et kønt syn, men omvendt ret hurtig at ændre på. Det vidste jeg godt - men når det har været svært at ta´ sig bare 15 min til havejob... så var "ret hurtigt" jo alligevel for lang tid.


Forskellen var så stor at jeg alligevel ikke kunne dy mig for at tage et par billeder. Billederne her over viser de to forskellige sider af trappen. Jeg har nået den ene side - og ikke den anden. Sikke meget udtrykket ændre sig ved en let klipning og en lugning.


Sådan... færdig og flot. Så gør bedene igen huset ret, og jeg kan igen nyde at komme forbi på den side af hegnet.


Man kan også se der sker noget med hvalpene. Det er vildt som de vokser og vildt som de ændre udtryk og statur. Måske lidt nørdet - men det er virkelig spændende at iagttage dem og se hvordan de udvikler sig. Billeder herover er omkring en uge gamle.... og de ligner stadig babyer.


Og allerede et par dage efter - så ligner de mere små "rigtige" hunde. De retter benene ud og vi kan se hvordan de står og går - ud over at det er rigtig sjovt, så er det også vigtigt for os da vi jo snart må beslutte hvem vi skal beholde af de to. Der leges og mosles, og vores græsplæne er forvandlet til et mindre legeland. Alt sammen for at de får så mange opleveler som muligt, får trænet deres motorik, og udviklet deres færdigheder - og personligheder.


Alt er nyt og spændende, og vores opfindsomhed for at give dem oplevelser kommer på prøve. I disse meget varme dage, er der også et mindre vandland at finde i indhegningen. Jo jo..... det må og skal være sjovt at være hundehvalp.


Så tiden flyver... og vi flyver med. Nyder den danske sommer der endelig er kommet - og jeg nyder at have tid hjemme så jeg kan nyde de små i fulde drag. Livet er ikke så ringe endda når man tænker over det. Alt det der kan give bekymringer er gemt væk i "stiklingernes" selskab. Her er nemlig kun plads til glæde og leg.... er det ikke herligt.


* Rigtig gode og varme sommerdage til jer alle *


12 kommentarer:

 1. Åh, hvor er de skønne, Susan! Jeg synes næsten jeg kan mærke duften af hundehvalp (ja, jeg synes altså at hvalpe dufter så dejligt ;-)) gennem skærmen. Kan godt forstå du nyder dem!!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er HELT enig.... hundehvalpe dufter SÅ skønt. Jeg elsker duften og inhalerer den i store doser ;-) Tror også den er god for min allergi i disse dage. FNIS
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Ja når jeg ser dine billeder, er det svært at argumentere mod ungernes ønske om hund!
  For de to er da skønne:-)
  / Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha... ja det er det jo. Hundehvalpe i alle afskygninger er gudeskønne - med sådan en kan man kun være glad. Man går ned i gear - samtidig med man har lynende travlt. Spændende om argumenterne bærer frugt ;-)
   mange hilsner Susan

   Slet
 3. Det er stadig en fin have, du har Susan! Og fine "stiklinger"! Held og lykke med at vælge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Hanne.
   Ja haven er fin - men det er da godt vi har elsker det "vilde" tema... og ikke lige rækker og fin ren jord. For så ville det være ganske anderledes :-)
   Mange knus Susan

   Slet
 4. Uha, det bliver svært at vælge :-)

  SvarSlet
 5. Ja nogen gange må man sige "vi når det - og lige noget er der noget der er vigtigere" ;0)
  Skønne skønne hvalpebilleder - der er ikke noget som dyrebørn.. Herhjemme har vi killinger i øjeblikket - så hyggeligt..

  SvarSlet
 6. De er godt nok et par charmebøffer.... Billedet med hvalp i rør er speciel herligt! :o)

  SvarSlet
 7. Sikke fantastiske hvalpe, hvor er de fine. :0)

  SvarSlet
 8. hvor fantastiske hvalpe - ej altså.... så nuttede :-) Der skal næsten en video på fra dig også - hvor er de lækre :-)

  Kan jeg i øvrigt lokke dig til at sende mig en mail på lone.biehl@gmail.com - har noget jeg lige skal vende med dig :) Kan ikke lige finde din mailadresse her på sitet.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.