torsdag den 9. juli 2015

Når et lille udsnit af verden gør den større

Hvis man har for travlt og for meget om ørene til at huske at stoppe op og nyde... så prøv at tage dit kamera frem og se igennem det. Nogen gange oplever man mere hvis man kun ser et lille udsnit af gangen - og nogen gange er det nemmere at samle tankerne. Nogle dage eller perioder kan et lille udsnit af verden faktisk få den til at virke større..... sådan en periode har jeg nu. 


Sådan har jeg tænkt, de par gange jeg selv har trisset rundt med kameraet i de sidste 7 uger..... rundt i haven for huske at nyde. Jeg må og skal nemlig huske at opleve hvor frodig vores have er. Den er smukkere end  nogensinde og der er uendeligt meget at se på. 


I denne uge har jeg ekstra meget om ørene og enerigen kan jeg kigge langt efter. Ud over de umådeligt friske, tidsrøvende og HELT fantasiske små hvalpe, så har jeg også besøg af min dårlige ven helbredet. Ja ja - det sædvanlige, som bare skal overståes, og som gang på gang frustrerer mig ud over alle grænser. Og det er både godt og ondt at have et par rollinger at holde øje med når man næsten ikke kan magte sig selv. Men det går vist lige op.....  Smilene som de giver, og de uendeligt mange hundenys og deres varme når det putter sig ind til én - de går vist lige op med frustrationerne som kommer når de står og skriger på mad og opmærksomhed.

Heldigvis har min gode veninde som også skal have den ene af hvalpene været her et par dage for at hjælpe med dem. Gudskelov for det ♥


I går gik min søde mand turen rundt med kameraet. Han tog de smukkeste billeder til mig, og mente at jeg skulle prøve at finde krudtet til at lægge dem på bloggen. Han tænker lige som jeg, at der er alt for stille herinde på bloggen - og måske han også trængte til at komme "ud" ;-)


Alt i haven var vådt efter regnen, og alt var dækket af de små blanke vanddråber. Det lignede næsten små perler, og de reflekterede lyset så fint. Virkelig smukt og meget sanseligt.


Nogen gange skal vi måske huske at gå derud og nyde selv om vejret ikke er det mest tillokkende. Koldt og vådt.... men meget meget smukt. Jeg blev ihvertfald glad for at få lov at nyde synet af vores smukke have. Jeg var aldrig selv komme så langt væk fra sofaen og hvalpene til at kunne nyde motiverne her.....  Det vidste min søde mand vist godt :-)Men snar bliver alting vel også bedre...? Ja helbredet ved jeg at det gør - men vejret!! Jeg er ikke kræsen men syntes nu alligevel at godt kunne tænke mig en kende mere sommer inden efteråret træder til. 


Og her er de så... vores små rollinger. De vokser sig store og smukke - og udvikler sig unægteligt meget med deres personlighed og temperament. Sjovt at se hvordan de hygger sig sammen, og hvor sultne de er på livet og den store verden. De er utroligt nysgerrige og holder sig ikke tilbage. 


Beslutningen er stadig ikke taget..... vi ved endnu ikke hvem der skal blive boende her hos os. Det er en svær én - og den bliver ikke bedre af at de udvikler sig så meget for hver dag der går. Så vi tænker og tænker..... og kigger og kigger. 


De er på mange måder meget forskellige - og på andre måder meget ens. Sjovt... men det kan de faktisk godt være. Men hvad der også er vigtigt - og rigtig dejligt, det er de også er et godt team. Selv om de tager deres "ture" og kan være ret vilde.... så er det tydeligt hvordan de nyder hinandens selskab.


Mor-Lukla nyder dem også. Ja måske lidt atypisk når de nu snart er 7 uger, men det er måske fordi de kun er to. Var der 6 hvalpe der hang i hende, så var hun måske knap så venlig stemt.
Men den lille familie forstår emnet "råhygge". Det er rigtig dejligt at se.


* Fortsat skønne sommerdage til jer alle *8 kommentarer:

 1. Skønne billeder din mand har fået taget og så håber vi at både helbredet og vejret bliver bedre inden længe, så du selv kan komme ud og nyde det.

  SvarSlet
 2. smukke fotos fra jer - som altid! Og tak for endnu flere hvalpe fotos. De er så bedårende. Det kan slet ikke udtrykkes. Kan godt forstå at det er svært at vælge :)

  SvarSlet
 3. Ja, smukke billeder - af både blomster og hvalpe :-) Og jeg er sikker på at lige meget hvilken hvalp I vælger, kommer I aldrig til at fortryde det ;-)
  Og så håber jeg at du snart kommer oven på igen!
  Kh Nana

  SvarSlet
 4. Det var rigtigt dejligt at se nyt fra din frodige have gennem Jespers cameralinse - smukt med Smukt på. Og de små.... hvor er de søde og sjove - det er bare med at nyde dem nogle uger endnu. God bedring :)

  SvarSlet
 5. Hej Susan.Skønne billeder af både de små rollinger.......................og alle jeres dejlige blomster.Er især vild med de smukke digitalis.
  Godt at høre nydt fra dig................og håber du snart er ovenpå igen.
  Knus Jette

  SvarSlet
 6. Åh hvor er de blevet store og søde, slet ikke til at stå for.
  Godt Jesper gik en tur med kameraet -) Dejligt så frodigt det hele står i år.
  Rigtig god bedring Susan, dejligt at vide det går over igen og du bliver frisk og fuld af energi til at nyde alt det dejlige der er omkring dig.
  Sommerknus Anette

  SvarSlet
 7. Super skønne billeder både af haven og hvalpene. De er da slet ikke til at stå for.
  Håber for dig at du snart kommer ovenpå igen, så du selv kan komme ud og nyde haven.
  God bedring og god dag.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 8. Hvor har du en sød og klog mand, og ja, vi savner dine regelmæssige indlæg. Men jeg har stor forståelse for at andre ting pt er vigtigere.... Jeg håber det går fremad med helbredet.... :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.