torsdag den 18. juni 2015

Tyvstjålet.......

Ja - det er ikke kun sommervejret der er tyvstjålet, det er også min "blog-tid". Et par små 4-benede rollinger kan tildeles skylden for at være løbet med tiden og mit hjerte - men dog ikke den Danske sommer. 


Men sikke et par tyvetøser..... de er ikke mindre end bedårende. Deres personligheder bliver større og større, og for hver dag der går udvikler de sig på alle måder. Jeg er forelsket ♥
I de sidste dage har min søde mand haft "hvalpe-sitter-jobbet" og det er utroligt at opleve hvordan de har ændret sig i løbet at de 9 timer jeg har været på arbejde. Derfor har det været uendeligt svært at løsrive sig fra dem i aftentimerne.... og bloggen er desværre gang på gang blevet glemt. 


Efter at have vennet sig til - dagligt at bruge min mands kamera, er mit eget heller ikke så tiltrækkende længere. Enten er kameraet blevet for "begrænset" ellers er jeg blevet for "krævende". Men derfor skal I jo ikke snydes for lidt havebilleder.... de bliver selvfølgelig stadig taget. Ikke så mange - men når der er lys og stemning, så forsøger jeg at indfange magien.


Og når solen endelig viser sig - så viser magien sig også. Det er så utroligt smukt derude. Jeg er VILD med vores vilde have, og blomsterne og alt det grønne er enormt og indtagende.


Farverne er perfekte, sammensætningen af stauder, buske og løgplanter virkelig godt ramt og udtrykket og stemningen er noget særligt. Jeg bliver ved at tænke på hvor dejligt og nemt det er at have sådan en have.... ikke som folk fejlagtigt tror et uendeligt arbejde. Nej - kun nydelse og en runde med plæneklipperen en gang imellem.


Hvis bare vejret ville være lidt bedre....  Ikke hedebølge og andre ekstreme tilstande, men bare så lunt at vi kunne have hvalpene med ude på plænen. Det er jo hele magien ved at have sommer hvalpe. Men som det er lige nu - så er det hverken godt eller hyggeligt. Jeg drømmer om at ligge på græsset og se hvordan de opdager græsset og planterne, hvordan de opdager fuglelivet og ser hvordan havelivet er. Se de opdager verden.


Og så drømmer jeg også om at holde havefest.... ja bare en lille bitte en, med opdækning i haven, pynt i træerne og masser af sommerstemning. Min søde mand har fødseldag i dag - og familien er inviteret til en festlig og hyggelig dag på lørdag. Men havefest... den må jeg vist desværre kigge langt efter.


En af hvalpene skal blive boende her hos os. Det er en svær beslutning hvem det skal blive - og der går tid endnu inden den bliver taget. Jo ældre de er jo bedre kan vi vurderer hvilke af pigerne der vil være den bedste til at vi kan fortsætte vores opdræt, ligesom jeg jo gerne vil udstille hende. Lige nu nyder jeg dem bare alt jeg kan ♥ og forsøger at fastfryse så mange af de skønne øjeblikke som muligt. Ja - jeg har jo ingen børn.... men mon ikke følelsen er den samme som når man sidder med sine ganske små børn?


Lukla er en fantastisk mor. Virkelig kærlig og stolt - og hun er meget omsorgsfuld over for dem. Det er dejligt at se. Mine små stiklinger i køkkenet har det bedre end dem jeg har i Orangeriet - det er helt sikkert :-)


Jeg håber ikke der går så længe igen - inden jeg igen får skrevet herinde. Men da det jo er mest hundebilleder og hundeoplevelser der fylder for tiden - og bloggen jo er en blog om hus og have... så er der jo noget der ikke rigtig passer. Jeg vil jo nødigt spamme jer med hvalpebilleder.... og andet nuttet ;-)


*Rigtig god valgdag til jer alle*

9 kommentarer:

 1. Vi elsker hvalpebilleder og følge med i hvordan de vokser og udvikler sig..<3
  De er så skønne og mor Lukla er en dejlig mor kan jeg se.
  Bliver spændende at se hvem I vil beholde.

  Også godt valg i Viborg..:-)

  Her venter jeg på at min datter kommer hjem så vi kan sætte det rigtige kryds..;-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Nååhh hvor er de søde de små hvalpe. Kan da godt forstå, at du har tabt dit hjerte til dem - og din tid :-) - Også god valgaften til dig!

  SvarSlet
 3. Hvalpebilleder kan man da slet ikke få nok af.... Hvor er dine hvalpe søde !!!
  vis endelig mere. Der er ikke meget her i verden der er skønnere end små hvalpe 💗💗

  SvarSlet
 4. Hvalpe spam "JA TAK", det kan vi da ikke få nok af. Hvor er de altså søde Susan, jeg forstår godt at valget kan være svært men nu skal du altså bare nyde dem.
  Stort tillykke med Jesper, jeg håber at vejret arter sig på Lørdag så i kan være ude og nyde haven.
  kram Fra Linda

  SvarSlet
 5. Spam du bare away. Der er intet bedre end dyrebørn, og disse de er da to pragteksemplarer. Haven skal vi nok nå at se.....

  SvarSlet
 6. Spam du bare away. Der er intet bedre end dyrebørn, og disse de er da to pragteksemplarer. Haven skal vi nok nå at se.....

  SvarSlet
 7. Hej Susan!
  Elsker at se jeres hvalpe, hos mig bliver det heller ikke for meget, så har du lyst til at spamme, siger jeg velkommen:-) dyre børn røre hjerter langt ud gennem skærmen.
  Ha en dejlig dag
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 8. Tillykke med de nye små, det må være en fantastisk oplevelse. Det er som at have babyer i huset, vores Zeus er nu et år men stadig fræk og finder på narrestreger. Han bortfører haveting, selv det der er meget større en ham selv ;-). Dit vilde bed ser skønt ud. Det er en glæde når det præcis bliver som ønsket og måske mere til. Tillykke med manden, ønsker jer en hyggelig dag. Kh Tina

  SvarSlet
 9. Kære Susan.
  Dejlige hvalpebilleder, det må være meget svært at vælge. Lad os endelig få nogle dejlige hvalpebilleder, som Helle skriver: haven skal vi nok se.
  Tillykke til Jesper med fødselsdagen. Det ser ud til at I får dejligt havevejr til festen i aften.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.