tirsdag den 19. august 2014

Tusind tak for sidst

Vi kan stadig mærke "havedagen" i benene og energibeholdningen - men vi kan sørme også mærke glæden i maven. Sikke en dejlig dag - og sikke skønt det var at hilse på alle jer gæster. 

Foto Heike Ebner-Therkelsen 
Det har givet os en masse energi og glædes-overskud, og den slags kan vi leve længe på. Søde ord og glade smil er virkelig noget som vi har fået mange af - og efter sådan en dag så føles det jo som om at vi kan klare alting :-)

Foto Heike Ebner-Therkelsen
Vi var virkelig heldige...
Vejret som vi havde holdt et skarpt øje med viste sig fra sin hæderlige side. Det var lang fra nogen varm sensommerdag, men med tanke på hvad vi har haft både før og siden, så har vi ikke noget at klage over. Som bonusinfo - og noget som får os til at blive ekstra glade for det fine vejr i lørdags, så har vi fået 32 mm regn i haven siden lørdag aften.Og det er jo slet ikke så lidt.

Foto Heike Ebner-Therkelsen
Vi føler os også heldige at så mange havde lyst at bruge nogle timer i vores lille byhave. Vi gætter på omkring 250 besøgende - og det er jo intet mindre end overvældende. Min søde mand var flittig og lavede temmelig mange kopper kaffe på stempelkanden, og mit hjemmebag - ja det rakte ikke helt til klokken 16.

Foto Heike Ebner-Therkelsen
Foto Heike Ebner-Therkelsen
Til jer som ikke har prøvet at åbne havelågen op - så kan jeg fortælle at det er er noget særligt at opleve hvordan andre bruger og nyder éns have. Hvad er det mon gæsterne ser - og hvad er det for små detaljer som de lægger mest mærke til. Man kan tydeligt fornemme det når man ser gæsterne på opdagelse i de forskellige haverum.

Foto Heike Ebner-Therkelsen
Og når vi efterfølgende kigger rundet på I andre havebloggeres sider - så ser vi alle jeres skønne billeder. I har hver især fundet noget nogle af de små og "skæve" ting, og I har så mange fine ord. Tusind tak - det er dejligt at se og læse at I nød jeres besøg så meget.

Foto Heike Ebner-Therkelsen
Du kan se de forskellige blogindlæg om besøg i vores have herunder

Bloggen Haven med hunden - Se indlægget HER
Bloggen Lonni´s Verden - Se indlægget HER
Bloggen Bruun´s Have - Se indlægget HER
Bloggen Sy en lap - Se indlægget HER
Bloggen Mit grønne univers - Se indlægget HER

Foto Heike Ebner-Therkelsen
Foto Heike Ebner-Therkelsen
Vi har sådan på fornemmelsen at mange fik fornyet næring til drømmen om et glashus. Rigtig mange spurgte til det - og vi snakkede både om det helt helt praktiske og om kvaliteten, og så om dén der fantasiske følelse som man får derinde. Vi elsker vores glashus, og vi syntes det var skønt at opleve hvordan andre også fik dén dér særlige følelse når de var derinde.

Nu bliver det spændende at se om nogle af drømme-frøene bliver til virkelighed. Jeg har det på fornemmelsen - der var flere der bestemt måtte eje sådan et dejligt lille Orangeri.

Foto Heike Ebner-Therkelsen
Billederne i dette indlæg har Heike været så sød at dele med mig - I ved hende med den smukke smukke blog "Haven med hunden"


Tusind tak Heike :-)

Foto Heike Ebner-Therkelsen
*TUSIND TAK FOR SIDST*

11 kommentarer:

 1. Det lyder som om det blev en rigtig dejlig dag.
  Og ja du har ret, sådan en dag kan man leve længe på og selvom man er træt giver det masser af ny energi. Det gælder både når man er vært og gæst :-)
  Jeg kunne desværre ikke komme i år, skulle flytte for min datter, der skal starte på Musikvidenskab på UNI i Aarhus og tilmed har været så heldig at få en lejlighed. Men jeg havde fornøjelsen sidste år og det bliver jo nok heller ikke sidste gang du åbner havelågen:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.
   Tak for din hilsen, og pøj med datteren i Århus.
   Ja- måske vi åbner havelågen igen næste år, men det venter vi lige med at afgøre. Lige nu så glæder vi os over hvor dejligt en dag det var - og hviler lidt ud :-)
   Mange havehilsner Susan

   Slet
 2. Hej Susan.Dejligt indlæg fra din åben have..............skønne billeder af alle de glade gæster og din smukke have og orangeri.
  Og man kan helt klart leve længe på minderne om sådan en dejlig dag.
  Håber jeg kan besøge dig til næst år.God dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Skønt at du hyggede dig imens du kiggede med her - og måske vi kan inviterer til Åben have igen næste år :-) Hvis vi gør, så er du meget velkommen :-)
   Det var en dejlig dag.
   Mange hilsner og go weekend
   Susan

   Slet
 3. Skønne fotos og dejligt indlæg! - Flot at der kom så mange besøgende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bente.
   Ja vi er ret overvældede over de mange gæster - det var en skøn skøn dag.
   Knus Susan

   Slet
 4. Svar
  1. Ja ikke Heidi.
   Vi er ret glade for at Heike gerne ville tage nogle billeder til os på dagen. Vi havde selv hænderne fulde med alt muligt andet... og Heike tager jo SMUKKE billeder.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 5. hvor ser det hyggeligt og dejligt ud - godt at vejret artede sig, og at det blev så stor en succes - herligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en STOR lettelse at vejret var med os... Der er kommet en stor del vand siden sidste weekend, og hvis det havde været i dag vi skule åbne, så var de vist nødvendigt med både gummistøvler og regntøj.
   Mange weekendhilsner Susan

   Slet
 6. Hei Susan!
  Takk for din koselige kommentar:)
  Så mange flotte bilder du viser!
  Ser ut som alle går rundt og koser seg masse:)
  Så flott bilde med den åpne hageporten.
  Vi har hatt en flott sommer, og det er litt vemodig å ta farvel med den.
  Men en kan kjenne at det begynner å bli høst,og ikke minst se det i hagen...men så godt å krype sammen inne med en god kopp te å planlegge neste års sesong;))

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.