lørdag den 16. august 2014

Sikke en dejlig dag

Lige en kort hilsen fra en utrolig glad - men træt, haveblogger.
Vi har haft virkelig mange besøgende i haven, og ligesom sidste år er vi helt overvældede over hvor søde og interesserede alle har været. 


Det er om noget en stor oplevelse at åben sin havelåge - på alle tænkelige måder. Det er en dag som vi kan leve længe på, for vores "glade-have-hjerter" er fyldte til bristepunktet med masser af søde ord og møder med skønne mennesker.


Alle vores "udstillende-gæster" havde også en dejlig dag, og vi var glade for at se at der var stor interesse for det hele. De beder mig hilse jer alle, og sige tusind tak for en skøn dag.


Vejret hold sig i skindet. Kun minimalt regn, lidt blæst og tilmed også lidt sol. Nok det perfekte vejr, hvis man gerne ville kigge nærmere på vore skønne Orangeri fra Pavillion Danmark. Og det var der mange der gerne ville - og deres kataloger var populære :-)


Der var rift om mit hjemmebag, og min søde mands stempelkande kaffe - lige som der var godt gange i "loppesalget".

Hvis du har været forbi i dag, og har nogle billeder som du vil dele med os, så vil vi hjertens gerne modtage dem. Tiden blev ikke til at vi selv fik taget så mange billeder, og da jeg jo gerne vil vise lidt her på bloggen og samtidig ha´ lidt i gemmerne fra dagen, så modtager jeg gerne. Hvis jeg må bruge dem på bloggen, skriver jeg selvfølgelig hvem der er fotograf.

Og har du lyst til at lave et indlæg på din egen blog om besøget - så må du meget gerne sende mig et link.

Du kan maile dem til mail@sherpa.dk

Meget mere om vores "Åben Have & Orangeri" i de næste dage :-)

22 kommentarer:

 1. Hej Susan, det var en fornøjelse at besøge jeres skønne have, det var et flot arrangement i havde stillet på benene, og helt sikkert turen værd :-)
  I har virkelig formået at få mange fine rum i jeres forholdsvis lille have, og der er så mange fine detaljer :-)
  H.J. sidder lige nu og redigerer billeder, fra besøget hos jer (og fra Fru Pedersens have, som vi også nåede at besøge). Jeg skriver et indlæg om besøget en af de nærmeste dage.
  Hilsen Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor var det bare DEJLIGT at I kiggede forbi Vivi. Det var rigtig hyggeligt at hilse på jer, og herligt at I havde en god oplevelse.
   Det er altid spændende at høre hvordan andre ser vores have, og hvad der fanger jeres øje når I går rundt. Og at se og høre jeres forskellige"anmeldelser" er noget som vi får stor inspiration af.
   Dejligt at I også nåede en tur ud til Fru Pedersen - det er også en skøøøn have.
   Mange "matte-i-knæene-hilsner" fra Susan

   Slet
  2. Jeg har lige udgivet et indlæg om besøget i jeres have.
   Det var en svær opgave at vælge billeder til og fra, for der var så mange gode motiver i haven, men trods de mange billeder i mit indlæg, er der valgt en del billeder fra.

   Slet
 2. Svar
  1. Tusind tak Bente. Det var en SKØN dag :-)
   Knus Susan

   Slet
 3. Hej Susan, tak for et dejligt besøg i din have, har lavet et lille indlæg om det :-)
  Håber at du nød dagen i fulde drag og sover godt i nat :-)
  http://bruunshave.dk/2014/08/paa-aaben-have-besoeg-hos-mylovinggarden/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor var det bare dejligt at hilse på jer igen - og dejligt at I nød besøget i vores lille have. Jeg glæder mig rigtig meget over dit fine indlæg - for det er så herligt at se og høre hvordan jeres oplevelser har været. Og du har fanget mig lige "på kornet" - jeg er en romantiker som elsker små finurligheder.
   Og du har helt helt ret - vores Junior Orangeri, kan jeg klart anbefale af hele mit hjerte. Det er det bedste vi har givet os selv - og det er virkelig noget som giver glæde.
   Jeg havde en SKØN dag, sov godt i nat - tak, og så er jeg utrolig glad i maven i dag.
   Mange havehilsner fra Susan

   Slet
 4. Hej Susan.Skønne billeder fra jeres åben have...............desværre lidt langt væk for mig.
  Ser ud til at folk hyggede sig i jeres dejlige have.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Ihhh ja - vi fik bestemt også indtryk af at folk hyggede sig i haven. Det var skønt og tiden fløj afsted. Jeg ville jo gerne have haft tid til laaaange havesnakke med hver enkelt, men jeg håber at jeg i det mindste har fået sagt "hej" til alle.
   Også rigtig skøn søndag til dig.
   Knus Susan

   Slet
 5. Hold op hvor ser det hyggeligt ud, og jeg tænkte ofte på hvor heldige I var med vejret, da jeg sad i ridehallen i Brande sportsrideklub og speakede hele dagen. I dag står det ned i stænger her i det sønderjyske, træls vejr, men dejligt vejret arter sig når en have skal vise sig fra sin bedste side... :0) Dejligt I havde så skøn en dag... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi.
   Ja vi var utrolig heldige med vejret. Et enkelt lille dryp blev det til - men så fik folk jo blot travlt med at se Orangeriet inde fra :-)
   Solen kiggede tilmed frem, og fik ærteblomsterne til at dufte i hele haven. Det var godt - rigtig godt.
   Håber det var en go dag til stævne - det er mange år siden jeg har været afsted til dén slags :-)
   Mange havehilsner Susan

   Slet
 6. En sand fornøjelse at være på besøg i jeres dejlige have. Takker for en hyggelig tid og masser af inspiration. Så dejlig at i åbnede op for jeres vidunderlige have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lonni.
   Selv tak for besøget :-) Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig, og rigtig dejligt at høre du fik god inspiration. Skønt at se dit indlæg - og hvad I har "fanget" på jeres tur rundt. Jeg kan jo gen-opleve dagen igennem billederne, hvis jeg lige skulle ha´ glemt hvor mange besøgende der kom forbi :-)
   Jeg tror hortensiaerne ved døren er særligt store da de jo står lidt lunt dér ved huset - og ellers så er det jo vist generelt et fantastisk hortensia år i år. Måske pga den milde vinter?
   Mange trætte havehilsner Susan

   Slet
 7. Dejligt at så mange kiggede forbi og at vejret artede sig. Nu kan du hvile på laurbærene og glæde dig over et veloverstået arrangement og hygge dig med gæsternes blogindlæg, dem glæder jeg mig også til at se :)
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Ja ihhh altså.... Jeg er træt og mat i knæene, men utrolig glad i maven :-) Sikke mange gode indtryk man får på sådan en dag. Skønne mennesker med søde og glade kommentarer. Jeg fornemmer at de hyggede sig, og at de syntes der var noget at kigge på. Og det er jo herligt.
   Og nu kan du tror jeg hviler mig - ihvertfald lige i dag, hvor jeg har tænkt mig at slå rod på sofaen sammen med lidt bloglæsning og mit "hækleri".
   Mange have hilsner Susan

   Slet
 8. Ih, ville skam også gerne have været på besøg, men nyder billederne her i stedet. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte.
   Ja det kunne sørme også ha været hyggeligt hvis du var kommet forbi. Måske en anden gang du kommer på disse kanter :-)
   Flere billeder følger.
   Knus Susan

   Slet
 9. Glæder mig til at se billederne fra dine gæsters besøg, jeg havde jo desværre ikke rigtig mulighed for at se din have ved selvsyn, og selvom jeg synes at jeg kender den godt fra billederne, så ER det jo noget HELT ANDET at være der selv. Godt at det gik så fint, og selvfølgelig gjorde det det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var SÅ dejlig en dag. Det gik rigtig godt - og det gik hurtigt. Sikke tiden flyver når man er i godt selskab :-)
   Mange havehilsner fra Susan

   Slet
 10. Fin ide med jeres åben have arrangement og hvis jeg ikke boede så langt væk ? Så ville jeg gerne have kigget forbi <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske vi gentager succesen en anden gang :-)
   Og måske det passer med at du er på disse kanter. Så er du hjerteligt velkommen til at komme og hilse på.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 11. Det var da dejligt, at I fik en god dag med åben have, jeg kan se på andre blogs, at gæsterne har været meget begejstrede ;-) Det må da være skønt. Jeres have og orangeri ser bestemt også ud til at være et besøg værdigt!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.